Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Adela robí z Dangla úplného magora: Za TOTO mu nadáva aj manželka... A ja DEBIL ešte poďakujem!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v piatok 12. apríla o 20.30 na Jednotke pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko ďalšou premiérovou epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy. Pod vedením Adely Vinczeovej budú súťažiť Martin Mňahončák, Braňo Deák a Sára Polyaková. V tíme Dana Dangla bude proti nim stáť trojica Kristína Kucianová, Veronika Hatala a Marián Miezga. No a dvojica kapitánov prezradí pikošku zo svojho súkromia... Odpadnete, ako vie Adela vypiecť s Danom!

Adela a Dano nie sú iba kolegovia, no spája ich aj dlhoročné priateľstvo. Navyše, obaja z nich milujú humor a rôzne žartíky, a tak je zrejmé, že si takúto zábavu neodpustia ani vo svojom súkromí. V relácii Milujem Slovensko Adela prezradí, že jej kamarát má malú "vadu". Dangl má podľa nej menšie problémy s pamäťou. Plavovláska vtipne poznamenala, že si nepamätá ani to, čo sa udialo pred tromi minútami. 

Adela robí z Dangla
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: RTVS)

A keďže je moderátorka múdra žena, tento jeho "defekt" sa rozhodla využiť vo svoj prospech. Dokonca jej to prechádza pravidelne. „A ja debil jej ešte poďakujem," priznal Dano. Ten vraj potom dostane doma slovný náklad aj od svojej manželky, ktorá nechápe, že je taký "magor". Ako Adela využíva Danglove problémy s pamäťou, sa dozviete v našom videu! 

Adela robí z Dangla úplného magora: Za TOTO mu nadáva aj manželka... A ja DEBIL ešte poďakujem! (Zdroj: RTVS)

 

Viac o téme: Dano DanglMilujem SlovenskoAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu