Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia NOVÁ POSTAVA v Mame na prenájom: Do seriálu mieri KOMIK z Instagramu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Mama na prenájom doplnia ďalšie dve postavy. Ako sme už informovali, do deja vstúpi herečka Kristína Sisková (26), ktorú diváci poznajú zo seriálu Zrada. Zahrá si mladú medičku, ktorá v seriálovej nemocnici začína s praxou. No a spolu s ňou príde ďalší nový herec... Komik z Instagramu!

Seriál Mama na prenájom je na obrazovkách od roku 2023, no vďaka tomu, že sa vysiela na dennej báze, diváci si mali možnosť pozrieť už viac ako 200 epizód. Tie postupne dopĺňali nové a nové postavy. Aj najnovšie do deja mieria ďalší dvaja noví herci. O herečke Kristíne Siskovej, ktorá hviezdi v Zrade, sme už na Novinkách písali. 

V seriáli stvárni mladú medičku, ktorá v nemocnici začína s praxou. No a spolu s ňou príde aj jej "spolužiak" Paľo Mazák, ktorý je synom vrchnej sestry Mazákovej. Toho v Mame na prenájom stvárni Tomáš Sitkey, ktorý sa objavuje aj v seriáli Dunaj, k vašim službám. Slováci ho však ešte predtým mohli spoznať vďaka vtipným videám na sociálnej sieti Instagram. 

Ďalšia NOVÁ POSTAVA v
Zobraziť galériu (4)

Ďalšia NOVÁ POSTAVA v
Zobraziť galériu (4)

„Absolvoval som kasting a keď mi oznámili, že ma vybrali, mal som až slzy v očiach. Bolo to skvelé, že práve mňa si vybrali a ponuku som prijal s veľkou vďakou a pokorou. Spočiatku som bol neistý, ale celý tím sa ku mne správa perfektne a mali pochopenie, aj keď som mal brbty,“ prezradil pre markiza.sk Sitkey. 

A čo-to prezradil aj o svojej postave. „Paľo má praktické zmýšľanie a je empatický. Nie každé pravidlo sa mu páči a bude mať menšie boje s pani riaditeľkou Evou. Bude to zaujímavá postava každopádne,“ dodal. 

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmus! 

Viac o téme: Mama na prenájomTomáš Sitkey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu