Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MANŽELKA Martina z Mamy na prenájom sa TOTÁLNE URAZILA: Iné ženy by za TOTO ĎAKOVALI!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Začiatky veľkonočných sviatkov sú tu a väčšina z nás sa už nevie dočkať rodinnej pohody, kopy dobrého jedla a takisto aj našich typických tradícií. K tým najznámejších patrí "oblievačka" a vyšibanie korbáčom, avšak je čoraz viac žien, ktorým tieto spôsoby nie sú práve pochuti....

To, že ženy sú hádzané do studenej vody alebo dostanú "spŕšku" celým vedrom, už niektorí vnímajú ako "predpotopné maniere". Najmä mladšia generácia každý rok hovorí o tom, že ide o akési týranie žien, hoci sa tieto zvyky robia v duchu toho, aby si dámy udržali pevné zdravie. Herec Adam Bárdy evidentne patrí k džentlmenom, ktorí na nežnejšie pohlavie berú ohľad a "vytrápiť" nechcel ani svoju polovičku - manželku Bibi. 

Lenže... Efekt bol presne opačný. Matka jeho synčeka Alana sa totižto urazila.  „Moja manželka je v tomto veľmi zásadová. Prvý rok, kedy sme sa spoznali, som ju neoblial a nevyšibal. Do večera bola urazená, ja som nevedel prečo, až potom som zistil, že kvôli tomuto,“ prezradil Adam pre web markiza.sk.

Táto skúsenosť z minulosti u neho zdvihla pomyselný varovný prst.  „Odvtedy sa to nezopakovalo, ja ju musím dobre obliať a vyšibať a tento rok to už bude aj s naším synom,“ prezradil herec, ktorému by za jeho galantné gesto a "nohy v suchu" poďakovalo množstvo iných žien. A ako je tu u vás? Obliať či neobliať? To je otázka! 

Viac o téme: Adam BárdyBibi Bárdy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu