Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

JOJ prináša NOVÚ šou Konečne Spolu! V hlavnej úlohe obľúbení komici

Michael Szatmary a Tomáš Hudák Zobraziť galériu (3)
Michael Szatmary a Tomáš Hudák (Zdroj: TV JOJ/ Maroš Ďatko )

BRATISLAVA - Konečne Spolu! To je názov nového stand-up comedy špeciálu dvojice komikov Michaela Szatmaryho a Tomáša Hudáka, ktorých diváci TV JOJ iste poznajú nielen zo stand-upu Silné reči, ale aj z obľúbenej relácie TV JOJ - Sedem.

Tomáš s Michaelom spojili sily, aby vás rozosmiali so svojím stand-upovým špeciálom Konečne Spolu! Ich nezabudnuteľné vtipy vo forme 90-minútovej show prinesie už 1. mája streamovacia platforma JOJ Play. Ide o unikátny koncept, ktorý u nás ešte nikto nevyskúšal a ktorý prináša silnejší zážitok z vystúpenia.

„Meníme premisu klasickej stand-up comedy a to, že na pódiu je vždy len jeden komik. Sme dvaja. Dopĺňame sa a robíme si žarty jeden z druhého. Tak to vníma a vidí divák. Pre nás to ale iné nie je. Robíme to aj v bežnom živote,“ hovorí o spolupráci Michael Szatmary.

Michael Szatmary a Tomáš Hudák
Zobraziť galériu (3)
Michael Szatmary a Tomáš Hudák  (Zdroj: TV JOJ/ Maroš Ďatko )

„Sme obaja muži v stredných rokoch a žartujeme o tom, čím žijeme. Takže si uťahujeme zo starnutia aj toho, ako sa mu snažíme márne brániť. Riešime otcovstvo a deti, ale aj ako fungujú vzťahy v dlhoročnom partnerstve a napokon modernú dobu a jej nástrahy. Občas je to mierne pikantné, inokedy pre niekoho možno príliš nekorektné, ale podľa nás vždy zábavné. Humor vždy odráža život a ten nie je tiež vždy uhladený a fér,” prezrádza Tomáš Hudák.

Michael Szatmary a Tomáš Hudák
Zobraziť galériu (3)
Michael Szatmary a Tomáš Hudák  (Zdroj: TV JOJ/ Maroš Ďatko )

„Títo ostrieľaní hráči vám predvedú, ako to vyzerá, keď sa na jednom pódiu stretnú humor, elegancia, šarm, sex appeal, gentlemanstvo, skúsenosti, ale hlavne dobrí priatelia,“ prezradil spoluproducent comedy špeciálu a zakladateľ show Silné reči Ján Gordulič.

JOJ Play prináša exkluzívne novú stand-up comedy šou Konečne Spolu! (Zdroj: TV Joj)

Comedy šou Konečne spolu! si môžete exkluzívne vychutnať na JOJ Play už od 1. mája.

Show bude na streamovacej platforme JOJ Play k dispozícii pre všetkých divákov v balíku PREMIUM (5,99/mes). Diváci sledujúci JOJ Play v bezplatnom balíku si tento zábavný program budú môcť požičať na 48 hodín (3,49€), alebo kúpiť navždy (4.99€).

Viac o téme: Tomáš HudákMichael Szatmary Konečne Spolu!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu