Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je KONIEC: Markizácky pár hlási ROZCHOD!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Pár realitu neustál! Reč je o Tarikovi Lukšijovi (22) a Katrin Slabej (24), medzi ktorými zahorela iskra v markizáckej reality šou Big Brother. Dvojica spolu vo vile plánovala budúcnosť... Po štyroch mesiacoch je však koniec!

Rozchod oznámil Tarik prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram. „Po nejakej dobe som si uvedomil, že by bolo fér vám povedať informáciu o tom, čo sa deje medzi mnou a Katrin. Chceme oznámiť, že nás "Love Island" ,ako by povedal Franta, skončil...“ napísal po nátlaku svojich sledovateľov mladý futbalista. 

Je KONIEC: Markizácky pár
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo)

„Vo vzťahu sme si prešli tým, ktorým si asi žiadny iný pár nikdy neprejde a to je to, že sme boli 9 týždňov nonstop spolu a ešte pred x kamerami 24/7. Potom prišiel koniec Big Brothera a život vonku. Začali sme spolu bývať a bohužiaľ sa začali dozvedať, že máme na určité veci absolútne rozdielne názory a pohľad na budúcnosť je úplne iný,“ pokračoval Tarik. 

Rozhodli sa preto na zbytočne veci nenaťahovať a včas zareagovať. „Samozrejme, ako každý vzťah, sme mali krásne momenty, ale aj tie menej krásne, ale to tak už býva. Naše cesty sa preto rozdeľujú, ale zostávame kamaráti a myslím si, že keď tam nebude taký ten vzťahový tlak, tak to bude lepšie. Ďakujeme všetkým, čo v nás verili a podporovali nás. Sme za to nesmierne radi a ceníme si toho,“ dodal. 

Je KONIEC: Markizácky pár
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: Big BrotherTarik LukšijaKatrin Slabá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu