Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivý pohľad na vyčerpanú EX Borisa Kollára: Takto ju zničila choroba!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram K.B.)

PRAHA - Rok 2024 je k herečke Kateřine Brožovej (56)nemilosrdný. Najprv sa musela rýchlo vrátiť z exotickej dovolenky, lebo sa stratil jej pes Jordy, napokon ju zastihla jeho náhla smrť, potom zomrel ďalší jej miláčik a... Teraz ju skolili nepríjemné zdravotné problémy. Blondínka zverejnila fotku, ktorá jej fanúšikov vystrašila. Takto ju choroba zničila!

Hoci od Nového roka uplynulo len necelých 5 mesiacov, Kateřina Brožová má dosť. V januári sa totiž musela vyrovnať so stratou a následne krutou smrťou svojho psa Jordyho a v marci bojovala o život svojho ďalšieho miláčika, jazvečíka Maxíčka... Bohužiaľ, 15-ročný pes napriek celej noci na kyslíku a liekom na srdce svoj boj o život prehral.

Jazvečík Maxík
Zobraziť galériu (4)
Jazvečík Maxík  (Zdroj: Instagram K.B.)

Pre Kateřinu, ako veľkú milovníčku zvierat, bola strata člena rodiny veľkou ranou. No a aby toho nebolo málo, aktuálne ju skolili nepríjemné zdravotné problémy. Na sociálnu sieť Instagram zverejnila fotku, ktorá zachytáva, ako sa na nej choroba podpísala. A fanúšikov poriadne vystrašila, na zábere vyzerá naozaj utrápene. 

„Zdravím vás z postele, moji milí. Nič roztomilého. Aj takto blbo herečky vyzerajú, keď sú choré. Prajem vám zdravie a príjemný víkend,“ napísala k fotke. A fanúšikovia jej pod ňou priali skoré uzdravenie. „Ježiš. Tak už na diaľku vidím, že úplne horíte. Nech ste skoro zdravá,“ zhodovali sa jej sledovatelia. A my sa k nim pripájame a prajeme veľa síl a skoré uzdravenie!

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu