Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kollárova EX prišla kvôli KLINIKE o psa: Zrazil ho vlak... Blondínka povolala právnikov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.B.)

PRAHA - Rok 2024 sa českej herečke a bývalej partnerke Borisa Kollára, Kateřine Brožovej (55), začal tragicky. Kým bola na dovolenke na Maldivách, svojho domáceho miláčika zverila do opatery veterinárnej klinike. No hoci verila, že práve tam dostane jej pes najlepšiu starostlivosť, opak bol pravdou. Zrazil ho vlak. A blondínka sa to rozhodla nenechať len tak!

O smutných chvíľach sa herečka rozrozprávala pre reláciu Showtime televízie Prima. „Jordík začal mať veľké problémy s pažerákom, takže musel mať presný zdravovací režim, ja by som nikdy svoje psy nedala niekam do hotela alebo niekam na stráženie, ale toto som považovala za najlepšie riešenie, pokial sme teda nechceli zrušiť dovolenku. A zase sme ja aj dcéra zo zdravotných dôvodov potrebovali odísť aspoň na nejaký čas za teplom,“ vysvetlila Brožová.

Na dovolenke na Maldivách ju však zasiahla hrozivá správa, že jej milovaný ridgeback počas venčenia utiekol a stratil sa. Herečka preto okamžite zalarmovala všetkých svojich fanúšikov a poprosila ich o pomoc. Sama následne sadla na najbližšie lietadlo a priletela domov. „Nevedela som, či ho naozaj niekto celú noc hľadal, volal, chodil z tej kliniky, to sa nedozvieme. Odkázali ma potom ešte na Mestskú políciu, tak som volala a tí mi povedali: My nemôžeme hľadať psa, pretože je u nás zo zákona braný ako vec. To je strašné. Takže nemôžete nič než čakať,“ opísala bezmocné chvíle. 

Jej milovaného psa sa však už nájsť živého a zdravého nepodarilo - zrazil ho totiž vlak. Celému nešťastiu sa pritom dalo predísť. Zamestnankyňa kliniky ho totiž pustila z vodítka, chcela mu vraj urobiť radosť. No urobila tak v neoplotenom priestore. „To je skrátka neprípustné, aby niekto manipuloval s vaším zvieraťom, hoci s dobrým úmyslom, ale v priestore, ktorý nie je zabezpečený, je to absurdná situácia a keď je to tak dlho...“ nedokáže to stále pochopiť. 

A hoci to sama spočiatku vôbec nechcela, situáciu nenechá len tak. „Bude to riešiť právnik, nebola to dokonca ani prvotne moja iniciatíva, obrátila sa na mňa jedna organizácia, či nechcem pomôcť. Takže riešiť to chcem,“ dodala Brožová. 

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu