Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Studenková rozvášnila divákov: Porazila NESYMPATIE… TOTO bolo famózne!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Štvrtková epizóda seriálu Dunaj, k vašim službám, bola mimoriadne "výživná". Diváci sa dočkali niekoľkých dramatických momentov, na ktoré sa tešili už odkedy televízia vypustila prvé upútavky. A absolútne excelentný výkon, z ktorého až mrazilo, podala herečka Zdenka Studenková (69). Diváci sú z nej úple paf!

Rodinu Kučerovcov zasiahla obrovská tragédia. Dozvedeli sa, že ich syn Peter je pravdepodobne mŕtvy. Na konci tretej série odletel na výcvik, aby sa mohol stať pilotom anglického letectva a bojovať proti armáde Hitlera. Jeho lietadlo však vraj zostrelili a zostali z neho len trosky. 

Nešťastný Rudolf Kučera (Emil Horváth) túto smutnú správu oznámil svojej manželke Edite (Zdenka Studenková) ktorá bola totálne zdrvená a zároveň sa dozvedela aj to, že jej údajne zosnulý syn Peter sa pred odchodom stihol oženiť s predavačkou Klárou. 

Studenková rozvášnila divákov: Porazila
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Editou tieto správy, pochopiteľne, veľmi otriasli a totálne ju to položilo. Celú scénu absolútne excelentne zahrala Zdenka Studenková, no a diváci jej výkon ocenili obrovským množstvom nadšených komentárov. 

„Nemám ju rada, ale toto zahrala bravúrne,",  „Môžete ju mať alebo nemať radi. Ale herečka je skvelá," či „Ja som si pani Studenkovú nikdy nejak nešla, ale tento výkon,čo podáva v Dunaji ako pani Kučerová, je bravúrne. Vďaka tej úlohe som si ju mimoriadne obľúbila, neskutočne jej sadla," odkazujú diváci Studenkovej. 

No a ak vám táto scéna náhodou ušla, pozrieť si ju môžete vo videu nižšie. 

Viac o téme: EditaZdenka StudenkováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu