Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Petrana zhodnotila nového ženícha: Najprv sa jej NEPÁČIL, no potom prišlo TOTO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami televízia Markíza predstavila nového ženícha Radka, o ktorého zabojujú tohtoročné súťažiace v šou Ruža pre nevestu. Ako sa dalo očakávať, na jeho adresu sa začali okamžite kopiť rôzne reakcie. No a tú svoju pridala aj Petrana "Galatea" Oráčová!

Víťazka prvej série priznala, že "na prvú" ju Radek až tak veľmi nezaujal. „Prvé dojmy a pocity môžu byť veľmi klamlivé, ale samozrejme, že po odhalení nového ženícha som okamžite mala až príliš veľa názorov a domnienok. Na prvý pohľad som z nového ženícha nejaká extra nadšená nebola, mala som viac neutrálny názor a určite som súhlasila s ľuďmi, ktorí tvrdili, že minulú sériu bol výber ženícha lepší," prezradila na sociálnej sieti. 

Petrana zhodnotila nového ženícha:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petrana zhodnotila nového ženícha:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Napokon však názor zmenila. „Musím povedať, že čím viac som sa pozrela na fotky radka, tým viac som porozumela jeho castingu ako tohtoročného ženícha a musím priznať, že určite zaujal a začal mi byť sympatický. Hlavným dôvodom bolo to, že už jeho prvé fotky na Instagrame Markízy vyžarujú charizmu a silnejšiu osobnosť, dúfam že sa v tomto nemýlim a pridá to k deju šou," myslí si Petrana.

Nuž a keďže Radkov vzhľad vyvoval naozaj rozporuplné reakcie a na jeho hlavu sa zosypala mimoriadne nepríjemná lavína kritiky, zostáva len dúfať, že rovnakú šancu ako Petrana, mu dajú aj diváci. 

Petrana zhodnotila nového ženícha:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Petrana Galatea OráčováRadko Urbanyak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu