Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prekliate nakrúcanie v Jojke: Také problémy ešte nemali!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jojkárska šou Nákupné maniačky sa po krátkej prestávke vrátila na obrazovky. A to veru vo veľkom štýle. Tento týždeň totiž nakupujú "maniaci". Výrobu relácie však skomplikovali nečakané problémy.

Obľúbená relácia Nákupné maniačky sa tento týždeň vrátila na JOJku a odštartovala pekne zhurta. Svoje súťažné outfity totiž skladajú páni a na obrazovkách ukážu inú stránku mužskej módy. Od prvej časti sa ale tvorcovia potýkali s problémami, keď do nakrúcania zasiahli nečakané okolnosti!

Hoci v Nákupných maniačkach skladá svoje outfity vždy päť súťažiacich, v pondelkovej časti sme videli len štyroch. Piaty člen zostavy sa totiž na nakrúcanie nedostavil. "Maniaci" z toho zostali v pomykove a všetko im objasnil až telefonát s chýbajúcim súperom. „Ja som na tom tak zle, že neviem, či sa mi podarí prísť. Som úplne KO. Takúto virózu som ešte nemal," povedal im Nathan. „Chudák, bolo mi ho celkom ľúto, lebo som videl, že je celý zronený," zhodnotil Denis. „Verím, že Nathan príde a bude s nami súťažiť, lebo bola by to škoda," doplnil Samuel.

Nathan sa napokon na nakrúcanie dostavil už v priebehu utorka, no v stredu sa problém zopakuje! Tentoraz ale s iným súťažiacim. „Z produkcie sme dostali informáciu, že nám chýba Denis. Z vážnych rodinných dôvodov," objasní na začiatku relácie Bystrík.„Normálne to už je ako zlý vtip, že každý deň sme v trošku inej zostave a vždy niekto chýba," doplní. „Teraz budeme zase zajtra možno očakávať niekoho, či príde - nepríde," zhodnotí Samuel.

Prekliate nakrúcanie v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Prekliate nakrúcanie v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Ako sme sa dozvedeli zo zákulisia, tieto výpadky tvorcov ozaj potrápili. „V minulosti sa s tým nestretli, a tak mali obavy, či týždeň budu vedieť vôbec ukončiť. Keď sa súťažiaci vrátili do hry, bolo napríklad potrebné s nimi spätne dotočiť hodnotenia outfitov,” povedal nám náš zdroj. 

Aj napriek týmto komplikáciám však išlo vôbec o najlepší a najpozitívnejší súťažný týždeň. „Súperi neboli konfliktní, panovala medzi nimi pohoda a vzájomne boli k sebe prajní. Nerobili žiadne intrigy a absentovali hádky,” dozvedeli sme sa. 

NÁKUPNÉ MANIAČKY si môžete pozrieť každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!

Prekliate nakrúcanie v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu