Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Manželka slávneho futbalistu opäť šokuje: Kontroverzný krok oznámila sexi zábermi!

Wanda Nara, Mauro Icardi
Wanda Nara, Mauro Icardi (Zdroj: Instagram W.N.)

ISTANBUL - Manželka argentínskeho futbalistu Maura Icardiho (31) - modelka Wanda Nara (37) sa pred pár dňami pochválila, že spojila svoje sily so známou platformou, ktorá funguje na podobnom princípe ako OnlyFans. Podľa záberov, ktorými novinku oznámila, sa tak majú fanúšikovia na čo tešiť.

Vzťah Maura Icardiho a jeho manželky sprevádzali kontroverzie už od jeho samotného začiatku. Argentínsky útočník totiž svoju partnerku prebral bývalému spoluhráčovi zo Sampdorie Maximu Lópezovi, s ktorým mala dve deti.

Najnovšie však Wanda šokovala svet tým, že oznámila, že si založila profil na platforme Divas Play Worldwide. Tá funguje rovnakým spôsobom ako OnlyFans, kde za určitý poplatok zverejňujú mnohí ľudia svoje pikantné fotky či videá. 

Či sa rovnakým smerom vyberie aj Wanda, je však nateraz otázne. Podobné platformy využíva množstvo ľudí aj na propagáciu či osobnejšiu komunikáciu s fanúšikmi. Podľa toho, v akom outfite oznámila túto novinku je však jasné, že sa fanúšikovia krásnej argentínskej modelky majú na čo tešiť. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu