Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Konflikt Michala Kubovčíka a pracovníka SBS služby: Za všetko môže jedlo!

Michal Kubovčík
Michal Kubovčík (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Moderátor Ján Žgravčák privíta v kreslách Michala Kubovčíka, Marcela Forgáča a Juraja Šoko Tabáčeka. Prostredníctvom krátkych ukážok sa vrátime do rokov 1974, 1988 a 1968.

Slovenského herca, komika a glosátora Hitu roka Michala Kubovčíka netreba extra predstavovať. Mnohí však nevedia, že sa tento sympatický umelec vyučil za kamenného sochára a istý čas sa aj tejto profesii venoval. Jednou z tém, ktorú moderátor s glosátormi preberú, je nezdravé a rýchle stravovanie. Instantné polievky oceňujú mnohí pre ich cenovú dostupnosť, jednoduchú prípravu a časovú nenáročnosť. Na druhej strane je potrebné si uvedomiť, že instantné polievky obsahujú vysoké množstvo sodíka, ktorý môže prispieť k vysokému krvnému tlaku a ďalším srdcovým problémom. Tieto produkty často obsahujú málo vitamínov, minerálov a vlákniny, čo je dôležité pre celkové zdravie a dobré trávenie.


Michal Kubovčík v mladosti podľahol jednoduchej možnosti zasýtenia sa, napriek zdravotným rizikám. V Hite roka si zaspomína na veselý zážitok práve z obdobia, keď pracoval ako reštaurátor na jednej zákazke a spolu s kolegom využili tento typ rýchleho stravovania. Nečakal, že obyčajný obed bude predmetom konfliktu s esbéeskárom. Pozrite si ukážku a zabavíte sa. Nenechajte si však ujsť celú reláciu Hit roka už vo štvrtok večer o 20.30 na Jednotke!

Konflikt Michala Kubovčíka a pracovníka SBS služby: Za všetko môže jedlo! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSHit rokaMichal Kubovčílk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu