Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Peter a Júlia Hečkovci po rokoch v televízii: Stále koncertujú a... Takéto majú plány!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Súrodenci Peter (74) a Júlia Hečkovci (62) patrili v 80. rokoch k veľkým hviezdam. Na svojom konte majú obrovské množstvo hitov, ktoré si spievali fanúšikovia rôznych generácií. Aktuálne dvojica prijala pozvanie do relácie RTVS Hit roka... Stále koncertujú a... Takéto majú plány!

Galéria: Peter a Júlia Hečkovci v Hite roka

Už vo štvrtok 25. apríla večer o 20.30 h si môžete pozrieť na Jednotke premiérovú epizódu obľúbenej relácie Hit roka. Moderátor Ján Žgravčák privíta v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Mária Kulyho Kollára a Michala Kubovčíka. Prostredníctvom krátkych ukážok sa vrátime do rokov 1977, 1984 a 1970.

Moderátor Ján Žgravčák privíta v štúdiu súrodencov Petra a Júliu Hečkovcov, s ktorými si zaspomína na časy ich najväčšej slávy. V 80. rokoch minulého storočia ich preslávili piesne ako Maturitné tablo, či Kráľovná pavlačí a dvorov. Júliin spevácky talent objavil v detstve jej o 12 rokov starší brat Peter a urobil všetko preto, aby Júlia spievala a nahrávala piesne. A keď v roku 1984 s piesňou Spútaná láskou vyhrali Bratislavskú lýru, začala sa šialená jazda koncertných šnúr, plných amfiteátrov a sál.

Hečkovci aktuálne stále koncertujú, no majú aj odvážny plán. Pozrite si ukážku a dozviete sa ho. Nenechajte si však ujsť celú reláciu Hit roka už vo štvrtok večer o 20.30 h na Jednotke!

Hit roka - Peter a Júlia Hečkovci (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Hit rokaPeter a Júlia Hečkovci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu