Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Expartnerka (39) moderátora Televíznych novín: BOJ O ŽIVOT... Jej srdce si povedalo dosť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Expartnerka moderátora Televíznych novín na Nove Martina (60) Pouvu bojuje o život. Ako informuje príspevok na jej profile na sociálnej sieti, Petra Friedlová (39) sa nachádza vo vážnom stave a lekári ju museli uviesť do umelého spánku. Jej srdce povedalo dosť!

Bývalá partnerka českého moderátora Martina Pouvu dlhodobo bojuje so zdravými problémami. Už sa aj zdalo, že je z najhoršieho vonku, no opak sa napokon stal pravdou. „Ako už tu všetci viete, Peťa bojuje dlhodobo o svoj život. Potom, čo bola krátko doma, sa jej stav bohužiaľ opäť zhoršil. A všetko začalo nanovo. Je to pre ňu každodenné utrpenie, ale veríme, že to zvládne,“ napísala minulý týždeň vo štvrtok na Facebook jej kamarátka. 

No neuplynul ešte ani týždeň a na sociálnej sieti Instagram sa objavil mrazivý oznam. „Bojovala z posledných síl ako levica, ale sily organizmu na to nestačili a srdiečko si povedalo dosť. Teraz bude nejaký čas len spať,“ písalo sa v príspevku. „Tvoj strážny anjel bude nad tebou bdieť a chrániť ťa. Boh ťa miluje. Teraz už netrpí, necíti tie úkrutné bolesti. Duša opustila telo,“ písalo sa ďalej. Príspevok pôsobil, že došlo k najhoršiemu. 

Kamarátka, ktorá tieto slová napísala, ich však neskôr pre Expres.cz vysvetlila. „Tak napol medzi nami stále je. Včera došlo k zástave srdca. Po niekoľkých minútach resuscitácie, kedy to už nevyzeralo dobre, bola uvedená do umelého spánku.“ Prajeme skoré uzdravenie a veľa síl!

Expartnerka (39) moderátora Televíznych
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Televízne novinyTv NovaMartin PouvaPetra Friedlová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu