Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sviatky aj v spravodajskej televízii JOJ 24: Ako sa vyhnúť debatám o politike

Peter Petrus Zobraziť galériu (2)
Peter Petrus (Zdroj: JOJ 24)

Televízia JOJ 24 pripravila pre divákov okrem celodenného spravodajského programu, na ktorý sú zvyknutí, aj špeciálne vianočné vysielanie. Vysielaciu štruktúru televízie JOJ 24 doplní sviatočný program.

V pondelok 25. decembra odvysiela TV JOJ 24 reláciu Štúdio JOJ 24 o 11:30, do ktorého prijal pozvanie výkonný sekretár Konferencie biskupov Slovenska Ivan Ružička a Ľudovít Malík z rádia Lumen. O polhodinu neskôr o 12:00 prinesie televízia naživo z Vatikánu Apoštolské pápežské požehnanie Urbi et Orbi.


Od stredy 27. decembra do piatku 29. decembra vždy o 20:10 prinesie TOP udalosti v roku 2023. V stredu sa bude venovať udalostiam na Slovensku, vo štvrtok zahraničným TOPkám a vo štvrtok sa pozrie na tie športové. Vo štvrtok 28. decembra sa bude moderátor Peter Petrus v relácii Analýzy JOJ 24 venovať téme, ako sa vyhnúť počas sviatkov v rodine debatám o politike. Chýbať nebude ani silvestrovský program. Okrem celodenného spravodajstva sa TV JOJ 24 pozrie o 20:10 aj do sveta na oslavy príchodu nového roka a s nimi spojené ohňostroje. O polnoci sa naživo prihlási zo slovenských miest a priblíži našu atmosféru vítania Nového roka.
 

Viac o téme: VianoceProgramTV JOJ 24
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu