Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Monika z Mamy na prenájom: Úlohy ZLATOKOPKY znášala ŤAZKO... Z vývoja seriálu vám PADNE SÁNKA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálne sa na televíznych obrazovkách vysiela už tretia séria Mamy na prenájom, no a jednou z postáv, ktorá od samého začiatku prešla najväčším vývojom, je recepčná Monika. Tú si v seriáli zahrala herečka Petra Blesáková, ktorá sa minulý rok vydala a do občianskeho preukazu jej pribudlo priezvisko "Dobiš". Ako sa stotožňuje so svojimi rolami a čo hovorí na charakter svojskej Moniky?

Pôvabná herečka hovorí, že na povolanie recepčnej by si v súkromnom živote možno ani netrúfla. „Mnoho ľudí si ani neuvedomuje, že táto pozícia predstavuje prvý kontakt so zákazníkom či návštevou. Musí teda okrem zanechania príjemnej atmosféry a zdvíhania telefónov či emailovej komunikácie aj vhodne pomôcť. Neviem, či by som si na to trúfla," zamyslela sa Petra v rozhovore pre Nový čas pre ženy. 

Z toho, ako sa jej seriálová postava recepčnej vyvinula, sa však veľmi teší. „Aj keď veľmi pomaličky, ale predsa, aj ona dozrieva vo svojich názoroch a postojoch na život a vzťahy. Páči sa mi jej energia, zbrklosť, tvrdohlavosť, ale najviac to, že je správnym človekom. A aj keď občas prestrelí, dokáže si priznať chybu. To je dôležité. Vie podržať kamaráta v núdzi. Postavy, ktoré nestagnujú, vnímam veľmi pozitívne, baví ma sledovať ich vývoj a tvorenie ich charakteru," rozhovorila sa herečka, ktorá si rovnako, ako množštvo jej kolegýň, prešla aj typickým škatuľkovaním. 

Monika z Mamy na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Priznáva, že v minulosti jej prekážalo, keď ju tvorcovia projektov obsadzovali do obdobných typov postáv. Mnohé z nich boli istým spôsobom "zlatokopky". Rovnako ako aj Monika. Teda, aspoň v začiatkoch seriálu Mama na prenájom. „Kedysi som ťažšie znášala, že ma obsadzovali do veľmi podobných typov postáv, ale v súčasnosti si poviem, že kto ma chce poznať lepšie, dá si tú námahu a príde sa na mňa pozrieť, napríklad do divadla, kde ma uvidí v úplne iných úlohách," vyjadrila sa Petra, ktorá načrtla, čo postavu Moniky čaká v budúcnosti. 

Na čo sa teda môžu diváci tešiť a ako sa bude vyvíjať jej osud? „Tak, že vám padne sánka ,Monika bude v ďalšej sérii veľmi, ale naozaj veľmi cieľavedomá. Viac už čoskoro..." dodala Petra. 

Monika z Mamy na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Mama na prenájomPetra Dobiš Blesáková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu