Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Príčina SMRTI známa: Takto zomrela legendárna speváčka Sinéad O’Connor (†56)!

(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Koncom júla minulého roka zasiahla fanúšikov správa o náhlom úmrtí legendárnej speváčky Sinéad O'Connor. Keď 56-ročnú hviezdu našli vo svojom dome bez známok života, špekulovalo sa, že ju mohli zabiť drogy či alkohol... Po polroku je skutočná príčina jej skonu známa!

Keď sa koncom júla dostala na verejnosť správa o náhlom úmrtí Sinéad O'Connor, špekulovalo sa o rôznych príčinách. Speváčku, ktorá dlhšie bojovala so psychickými problémami, našli doma v južnom Londýne bez známok života. Zomrela len 18 mesiacov po tom, čo jej 17-ročný syn Shane spáchal samovraždu. 

A po piatich mesiacoch je príčina jej náhleho skonu známa. Hoci mnohí očakávali, že sa v jej krvi nájdu drogy či alkohol, opak je pravdou. Ako informuje spravodajský web BBC, írska speváčka zomrela prirodzenou smrťou. Stanovisko zverejnil v utorok Southwark Coroner's Court. 

Sinéad O'Connor sa do povedomia verejnosti dostala piesňou Nothing Compares 2 U, ktorý jej priniesol celosvetovú slávu. Za roky svojej kariéry vydala dokopy 10 albumov, posledný v roku 2014. Speváčka bola mamou štyroch detí, okrem zosnulého Shanea mala ešte syna Jakea (36), dcéru Rosin (27) a najmladšieho syna Yeshuu (16).

Viac o téme: Sinéad O'Connor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu