Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Niki z Farmy dostáva GRATULÁCIE: Ona je fakt TEHOTNÁ?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Farma 15 je už nejaký ten týždeň za nami, no mnohí jej účastníci ešte stále žnú "slávu" Medzi tých, ktorí si na svoje kontá na sociálnych sieťach pripísali najviac sledovateľov, patrí aj Niki Škrvaňová. Tá teraz na svoj profil pridala záber, ktorý okamžite spôsobil slušný rozruch...

Niki si toho na Farme zažila skutočne mnoho. Prešla niekoľkými súbojmi a duelmi, z ktorých vzišla ako víťaz, no a podarilo sa jej dostať medzi TOP troch finalistov, ktorí sa na záver pobili o rozprávkovú výhru. Zaujímavé to bolo aj čo sa týka jej súkromia. Na statku sa dala dokopy s Matúšom, no a hoci sa pokúsili aby ich románik prerástol aj do života v realite, nepodarilo sa. 

Dvojica sa rozišla a podľa všetkého to nebolo práve príjemné. Niki a Matúš sa totiž nechali počuť, že už nie sú ani kamaráti. Nikto z nich sa ale nevyjadril, že sa v ich živote nachádza niekto "nový". O to viac zostali niektorí Škrvaňovej sledovatelia prekvapení, keď tmavovláska na svoj profil pridala fotku pozitívneho testu. 

Niki z Farmy dostáva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Našli sa ľudia, ktorí Niku zahrnuli gratuláciami, keďže si mysleli, že dve čiarky na teste znamenajú to, že je tehotná. Avšak... Pravda je niekde úplne inde. Test, ktorý Škrvaňová ukázala, nebol tehotenský. Bývalá farmárka ním neoznámila radostnú novinku, práve naopak. Dala na známosť, že je pozitívna na covid. 

„To nie je tehotenský test. Ale Ďakuje za gratulácie. Gratulácie ku covidu. Ste milí," vyjadrila sa na sociálnej sieti Instagram. A to ani zďaleka nebolo všetko. Niekto z jej fanúšikov si všimol, že Niki má na ruke jemný prstienok. Aby konšpirácií nebolo málo, dotyčný začal špekultovať nad tým, že je už aj zasnúbená. „Zasnúbená a tehotná," pobavila sa Škrvaňová, ktorá dieťatko nečaká a rozhodne neabsolvovala ani žiadne zásnuby. Jedine, že by o tom ani sama nevedela... 

Niki z Farmy dostáva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Farma 15Niki Škrvaňová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu