Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jiří Krampol už ráta so všetkým, aj s tým najhorším! Skončí v LDCH?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Jiří Krampol (85) strávil ďalšie sviatky v nemocnici. Prestala mu slúžiť jedna noha a jeho manažér mal oprávnený strach, že by si herec mohol pádom vo svojom veku vážne ublížiť. Krampol podľa svojich slov už počíta so všetkým: Aj s tým, že mu lekári zakážu žiť doma!

Jiřího Krampola na druhý sviatok vianočný zaskočilo prudké oteplenie. „Cítil som slabosť pri chôdzi a bál som sa, že spadnem,“ priznal herec. Náhle oteplenie mu neprospelo. Ani chodúľka, ktorú doma používa namiesto trekingových palíc, mu nedodala istotu. Jeho manažér Miloš Schmiedberger ho potom zo strachu, že by spadol a ublížil si, radšej previezol do nemocnice. Tam je herec aj teraz po Troch kráľoch. A ako uvádza český denník Blesk.cz, počíta vraj aj s možnosťou, že sa domov nejaký čas nepozrie... Možno ho čaká liečebňa dlhodobo chorých.

Jiří Krampol už ráta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J. K.)

„Neviem, čo mi povedia. Ale čo povedia, to povedia. Mám 85 rokov, o chvíľu 86. Takže je pokojne možné, že mi povedia niečo také o nepretržitej starostlivosti. Musím počítať so všetkým. Každý druhý o polovicu mladší má zdravotné problémy. Ja som do sedemdesiatich rokov vôbec netušil, že existuje nejaká lekáreň. Ale holt vek sa musí rešpektovať,“ prezradil. Energický herec však robí všetko preto, aby bol čo najskôr zase fit. „Premiestňujú ma do centra, kde budem intenzívne cvičiť. A k tomu sa zabavím rozhlasom. Budem tu točiť asi tri audioknihy, mám tu prístroj s mikrofónom,“ prezradil. Jirka Krampol je skrátka nezničiteľný.

Viac o téme: ZdravieNemocnicaJiří KrampolČeský herec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu