Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Turné Let's Dance zavíta na jeseň do ďalších štyroch slovenských miest

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

Okrem Nely Pociskovej a Jána Koleníka je už potvrdené účinkovanie ďalších obľúbených bývalých súťažiacich zo šou Let’s Dance - Jany Kovalčikovej, Gabriely Marcinkovej a Adama Bardyho.

Jedinečné Let's Dance turné rozpútalo na Slovensku tanečnú horúčku! Po vstupenkách na podujatia do prvých štyroch ohlásených miest sa doslova zaprášilo, už po niekoľkých hodinách preto televízia Markíza operatívne uviedla do predaja ďalšie termíny. Počas včerajšieho veľkolepého finále Let’s Dance odtajnila ďalšie štyri mestá, v ktorých bude mať Let's Dance turné svoju zastávku. A keďže sa vstupenky opäť takmer vypredali už počas priameho prenosu, aj v týchto mestách TV Markíza pridáva ďalšie predstavenia. „Sme nesmierne vďační za obrovský záujem o vstupenky na naše jesenné Let’s Dance turné. Aby sme potešili fanúšikov vo všetkých regiónoch Slovenska, pridávame podujatia v ďalších štyroch mestách a už teraz môžem prezradiť, že neostane iba pri nich,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Turné Let's Dance zavíta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalšie štyri zastávky Let's Dance turné: Štvrtok 17. október 2024 o 15:00 hod a o 19:00 hod. – Martin (Športová hala Podháj), nedeľa 20. október 2024 o 15:00 hod a o 19:00 hod. – Nitra (Mestská hala Klokočina), streda 23. október 2024 o 15:00 hod a o 19:00 hod. – Trenčín (Mestská športová hala), sobota 26. október 2024 o 15:00 hod a o 19:00 hod. – Trnava (Mestská športová hala). Vstupenky na podujatia v týchto mestách sú už v predaji v sieti Ticketportal. Okrem pôvodného večerného termínu o 19:00 hod. dnešným poludním pribudla možnosť kúpiť si vstupenky aj na predstavenie o 15:00 hod. Naďalej v predaji a dostupné sú aj vstupenky na podujatia v predchádzajúcich štyroch ohlásených mestách - Michalovciach, Prešove, Košiciach a Poprade. Let's Dance turné umožní všetkým fanúšikom formátu Let's Dance zažiť priamo v ich meste neopakovateľný večer s ich obľúbenou šou.

Turné Let's Dance zavíta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Návštevníci Let's Dance turné sa môžu tešiť na všetko, čo na tejto šou tak milujú - fantastické výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša,“ doplnil Michal Borec. Okrem Nely Pociskovej a Jána Koleníka je už potvrdené aj účinkovanie bývalých súťažiacich zo šou Let’s Dance - Jany Kovalčikovej, Gabriely Marcinkovej a Adama Bardyho. Turné pripravuje tím renomovaných tvorcov, ktorí sú zárukou maximálnej kvality. V spolupráci s jedným z najlepších režisérov na Slovensku a v Česku Pepem Majeským sa pre Let's Dance turné opäť spojili choreografi Miňo Kereš a Peter Modrovský, dramaturgička Šema Satkeová, scénograf Jaroslav Holota, technický riaditeľ zodpovedný aj za svetelný dizajn Michal Schmidt a producent za TV Markíza, jej marketingový riaditeľ Michal Borec. Let’s Dance turné vzniká v spolupráci s BBC Studios a pre TV Markíza ho pripravuje Magic event production, organizátor veľkých kultúrnych podujatí na Slovensku.

 

Viac o téme: ZáujemLet´s DanceTurné
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu