Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šokujúce vyjadrenia Jiřího Krampola (85): Už ma naozaj s*rú s tou Ukrajinou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA - Téma aktuálneho diania na Ukrajine je veľmi citlivá a dokáže v ľuďoch vyvolať veľké vášne. O to šokujúcejšie sú najnovšie vyjadrenia 85-ročného českého herca Jiřího Krampola. Neustále zmienky o tejto krajine ho vraj vytáčajú. TOTO je dôvod!

Jiří Krampol, ktorý v utorok oslávil 85. narodeniny, začína byť podľa eXtra.cz doslova alergický na akúkoľvek zmienku o Ukrajine. Nepokoje tam trvajú už viac ako 500 dní a neustála podpora krajiny už českému hercovi lezie krkom. Svojimi najnovšími vyjadreniami doslova šokoval. 

„Už ma naozaj s*rú s tou Ukrajinou. Už aj električky sú natreté do ich farieb. Nech idú niekam. Chápem, že je potrebné niekomu pomôcť, ale toto sa už preháňa. Je to obludné,“ povedal spomínanému portálu. Spomínaná električka je pritom jedinou v Prahe a je súčasťou projektu #RIDEFORUKRAINE, do ktorého sa zapojili aj ďalšie európske mestá.

Šokujúce vyjadrenia Jiřího Krampola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: MagnusekFilm)

„Proti Ukrajincom inak vôbec nič nemám. Bol som na Ukrajine tri a pol mesiaca, tí ľudia tam sú úplní chudáci. Je tam bieda. Je to neuveriteľné, v čom musia žiť. Ale stále len Ukrajina, Ukrajina... Tu je toľko problémov a my riešime skoro len Ukrajinu,“ vyjadril sa Krampol. 

„Som pre to, pomôcť každému, kto je na tom horšie. Ale prečo im nepomôže Švajčiarsko alebo iná krajina, ktoré sú bohaté? Prečo my stále niekomu pomáhame?“ dodal legendárny český herec, ktorý by bol radšej, keby sa Česko venovalo vlastným problémom. 

Šokujúce vyjadrenia Jiřího Krampola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu