Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Jiří Krampol (85) po šokujúcom vyjadrení o Ukrajine: BRÁNI SA... Myslel som to inak!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ČT)

PRAHA - Pred pár dňami sme na Telkáči informovali o šokujúcom vyjadrení Jiřího Krampola (85) o Ukrajine. Neustále zmienky o tejto krajine ho vraj vytáčajú. Jeho slová prekvapili a mnohých azda aj pobúrili. Legendárny český herec sa preto rozhodol uviezť veci na pravú mieru. Myslel to vraj úplne inak, ako to bolo pochopené!

Jiří Krampol si servítky pred ústa nedáva nikdy, dokonca ani v situáciách, ktoré sú obzvlášť citlivé. Taká je aj téma aktuálneho diania na Ukrajine, dokáže totiž v ľuďoch vyvolať veľké vášne. Najnovšie to na vlastnej koži zistil aj samotný český herec, ktorý otvorene prehovoril, že ho neustále zmienky o tejto krajine vytáčajú. 

Doslova povedal: „Už ma naozaj s*rú s tou Ukrajinou. Už aj električky sú natreté do ich farieb. Nech idú niekam. Chápem, že je potrebné niekomu pomôcť, ale toto sa už preháňa. Je to obludné,“ znelo jedno z Krampolovych vyjadrení na túto tému. Viac sa dočítate tu»

Jiří Krampol (85) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Mnohí však jeho slová pochopili tak, že herec je proti pomoci Česka Ukrajine a že ju považuje za prehnanú. To Krampola rozladilo. Rozhodol sa preto uviesť veci na pravú mieru. „Nikdy som nepovedal nič o tom, že sa nemá pomáhať Ukrajine alebo podporovať ich obranu. Bol som jeden z prvých, kto vystupoval na benefícii pre Ukrajinu, vojnu odsudzujem a samozrejme je mi ľudí tam ľúto,“ vyjadril sa najnovšie pre Blesk.

„Sám som na Ukrajine strávil tri a pol mesiaca, keď sme tam s Otakarom Vávrom natáčali film Sokolovo. S miestnymi sme boli v častom kontakte a boli bezchybní. Iba som konštatoval, že mi príde prehnané, keď visia ukrajinské vlajky na Národnom múzeu, električky sú nafarbené v ich farbách a vyskakuje to na mna všade, kde sa pohnem. Všetko má mať svoju mieru. Možno, keby sa tie peniaze, čo toto stojí, poslali na Ukrajinu, pomohlo by to viac,“ dodal Krampol.

Jiří Krampol (85) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: MagnusekFilm)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu