Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

STRACH o Jiřího Krampola (85): Volali mu ZÁCHRANKU... Chce vraj UMRIEŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ČT)

PRAHA - Blízki majú strach o legendárneho herca Jiřího Krampola. Museli mu volať záchranku. Známy Čech je vraj opuchnutý a 3 dni nejedol. Sťažuje sa, že mu je zle a chce zomrieť!

Zdravotný stav Jiřího Krampola vraj nie je dobrý. Ako informoval web zivotvcesku.cz, dnes popoludní mu vraj jeho blízki museli volať záchranku. „Teraz som volal záchranku s doktorom, pretože je na tom tri dni zle,“ povedal webu Krampolov kamarát Honza, ktorý je zdravotníkom v Nemocnici Na Františku a o moderátora sa stará už 12 rokov. 

STRACH o Jiřího Krampola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Známeho Čecha trápi zdravie už dlhší čas. Naposledy v novembri bol prepustený z nemocnice, kde bol hospitalizovaný s podozrením na zápal pľúc. A teraz museli uňho zasahovať lekári opäť. „Jirka je doma, nie je mu dobre,“ povedal spomínaný kamarát. „Uvidíme, až príde lekár. Tri dni len leží a je opuchnutý, vôbec neotvorí oči,“ šokuje Honza. 

Svojimi ďalšími slovami šokoval. Herec vraj túži svoje trápenie ukončiť. „Nemôžem s ním byť celú noc a byť v strachu. Vždy som ho poslal do Nemocnice Na Františku, ale teraz je opuchnutý, je mu zle, sťažuje sa, že chce zomrieť,“ dodal Krampolov kamarát. Informáciu potvrdila aj moderátorka Zuzana Bubílková. 

STRACH o Jiřího Krampola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J. K.)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu