Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávny český herec opäť skončil na JIS-ke: Má astmu, ale takýto chorý ešte nebol!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Jiří Krampol (85) je aj u nás dobre známy obľúbený český herec. Po osemdesiatke ho už trápia zdravotné problémy. Od minulého štvrtka leží na JIS pražskej Nemocnice Na Františku. Vlani tam strávil Vianoce aj Nový rok, bude to tento rok inak?

Hercov manažér fotograf Miloš Schmiedberger (76) svojho zverenca pravidelne navštevuje. „Bol som za Jirkom, ale on stále dookola tvrdí, že mu nič nie je a chce ísť domov,“ sťažuje sa. „Ľudia, ktorým nič nie je, neležia v nemocnici,“ dodáva podľa českého denníka Blesk.cz. Manažér je presvedčený, že herec a zabávač nedbá na dobre mienené rady kardiológa prof. Rudolfa Špačka. Slávny pacient by mal viac odpočívať a neťahať sa veľmi von. Rozčuľovať sa preto však už Schmiedberger nemieni. „Mal som infarkt a toto je hádzanie hrachu na stenu. Spočiatku mali lekári dokonca podozrenie na slabý zápal pľúc. Našťastie sa to vraj nepotvrdilo,“ upresňuje manažér a fotograf. Má svojich starostí dosť, pretože chystá knihu svojich filmových fotografií. 

Slávny český herec opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Prima)

Jirkova tretia bývalá manželka Marta Krampolová (59) je so svojím ex stále v spojení. „Jemu sa to vždy časom zlepší,“ potvrdzuje. „Zaujala ma však iná vec. Bola som s Jirkom jedenásť rokov a nepamätám sa, že by mal také problémy s kašľom a s dýchaním. To, že má astmu už od detstva, vždy spomínal. Ale nebýval tak často chorý,“ zdôrazňuje Marta. Na infúziach skončil Jiří Krampol počas posledných rokov mnohokrát. Pred dvoma rokmi za tri mesiace štyrikrát, vlani po premiére filmu Život je sranda trávil v nemocnici Na Františku sviatky aj Silvester. Tento rok bol tiež hospitalizovaný ešte pred oslavou 85. narodenín. Verme, že sa mu stav zlepší a sviatky strávi doma!

Viac o téme: NemocnicaJiří KrampolHerec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu