Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zložitú lásku priznala snúbenica Matthewa Perryho (†54): Posielal prasačinky tínedžerke!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram M. H.)

Patrila medzi jeho najbližších ľudí a chcel sa s ňou oženiť. Bývalá snúbenica Matthewa Perryho (†54) Molly Hurwitzová (32) vie, aký bol. Milovala ho a komplikovanému hercovi srdcervúco vyznala lásku.

Manažérka a vyhľadávačka literárnych talentov začala s hercom chodiť v roku 2018. O dva roky nasledovali zásnuby, ale po ďalšom roku sa pár rozišiel. „Bol by rád, keby svet hovoril o tom, aký bol talentovaný. A to on bol!“ napísala Molly na Instagram, kam pridala fotku Perryho siluety v zimnej mestskej krajine. Ako uvádza český denník Blesk.cz, naznačila tiež, že Perry bol dosť samoľúby. „Keď sa blížilo to stretnutie Priateľov po rokoch, pozerali sme spolu staré diely, on tie scény vyložene študoval, púšťal si ich dookola a hovoril: „Ku*va, ja som bol dobrý! Videla si, čo som tam urobil?!“ Perry pritom sám seba vnímal inak. „Až zomriem, nechcem, aby Priatelia boli prvou vecou, ​​na ktorú sa bude spomínať. Chcem, aby spomínali na to, že som pomáhal ľuďom,“ tvrdil.

Zložitú lásku priznala snúbenica
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M. H.)

Hurwitzová tiež naznačila, že dôvodom ich rozchodu bol Perryho boj s démonmi. „Poznala som aj jeho druhú tvár. Aj keď som ho milovala hlbšie, než som dokázala pochopiť, bol komplikovaný a pôsobil mi bolesť, akú som dovtedy nespoznala,“ vysvetlila. „V mojej dospelosti na mňa nikto nemal taký hlboký vplyv ako on. Som mu za to nesmierne vďačná – za všetko, čo som sa z nášho vzťahu naučila. Cítim úľavu, že si v pokoji, Matty,“ zakončila svoje vyznanie.

Zložitú lásku priznala snúbenica
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia)

Nie všetko je však také idylické, ako to vykreslila Molly. K ich rozchodu napríklad prispela istá osobná asistentka Kate Haralsonová, ktorá prezradila, že ju Perry kontaktoval na zoznamke a posielal jej nemravné správy. „Mala som vtedy iba devätnásť,“ spomína žena, ktorá tiež vysvetlila, prečo intímnu korešpondenciu vytiahla na svetlo božie: „Veľa ľudí mi hovorila, že som pomstychtivá mrcha, že som to zverejnila, a ja som sa preto cítila dosť zle. Ale zároveň mám pocit, že veľa chlapcov z Hollywoodu sa takto baví so všetkými tými mladými dievčatami, a to je niečo, čo by si podľa mňa mali uvedomiť...“

Zložitú lásku priznala snúbenica
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia)

Spoločné vyhlásenie k Perryho smrti už vydali aj kolegovia zo seriálu Priatelia, teda Jennifer Anistonová (Rachel, 54), Courteney Coxová (Monica, 59), Lisa Kudrowová (Phoebe, 60), Matt LeBlanc (Joey, 56) a David , 56). „Všetci sme zo straty Mattyho úplne zdrvení. Boli sme viac než len hereckí kolegovia, bol to náš brat. Sme rodina, zažili sme spolu dobré aj zlé,“ odkázali predstaviteľovi Chandlera do neba. „Je toho toľko, čo by sme mohli povedať, ale práve teraz si dáme čas na smútenie a spracovanie tejto nepochopiteľnej straty. Časom, keď toho budeme schopní, povieme viac,“ dodali herci.

Viac o téme: SmrťSnúbenicaMatthew Perry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu