Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Trpká SPOVEĎ Chandlera z Priateľov: Myslel som si, že môj penis nefunguje!

Matthew Perry Zobraziť galériu (2)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia)

LOS ANGELES - Odhalil aj pomerne intímne detaily! Vyzerá to tak, že Matthew Perry (53) pri písaní svojich memoárov s názvom Friends, Lovers and the Big Terrible Thing odkryl pred svetom skutočne všetko. V médiách sa momentálne vo veľkom rieši najmä pasáž, v ktorej hovoril o svojich prvých sexuálnych skúsenostiach, či o tom, aký mal alkohol vplyv na jeho milostný život.

Vďaka účinkovaniu v jednom z najobľúbenejších seriálov si Matthew Perry získal množstvo priaznivcov a fanúšikov po celom svete. Ako ale s odstupom času vyšlo najavo, v súkromí si hviezda Priateľov prechádzal peklom. Na vine bola jeho závislosť od alkoholu a liekov. 

Seriálový Chandler je zdá sa z najhoršieho vonku. Svetu teraz ponúka spoveď, ktorá má byť akýmsi varovaním pre ostatných, či má pomôcť ľuďom s podobnými problémami. Jej názov je Friends, Lovers and the Big Terrible Thing a Matthew sa pri jej písaní skutočne otvoril. 

Matthew Perry (Chandler Bing)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Rich Fury/Invision/AP)

Slávny herec priznáva, že jeho závislosť na alkohole začala už v období dospievania. Prvýkrát sa opil, keď mal 14 rokov. „A do svojej osemnástky som pil každý jeden deň,” priznal Perry. Ako dodáva, alkohol mal nepriaznivý vplyv aj na jeho milostný život. Keďže si pred pokusom o sex zvykol dať minimálne šesť pív, nešlo to celkom podľa jeho predstáv... Podľa vlastných slov si neuvedomoval, čím je to spôsobené a myslel si, že je impotentný.

„Žil som na toto svete s myšlienkou, že sex je niečo len pre iných ľudí. Dlho tomu tak bolo. Sex znel ako veľká zábava, avšak nie pre mňa. Myslel som si, že môj penis nefunguje,” zalovil v spomienkach herec. 

Všetko sa to zmenilo, keď mu ako 18-ročnému vstúpila do života Tricia Fisher. Keď sa jej Matthew zdôveril so svojím problémom, uistila ho, že sa to určite nebude opakovať a priviedla ho späť do postele. „Iste... Celá sláva trvala dve minúty,” dodal v spomínaní seriálový Chandler. „Za jej milý prístup som sa jej potom odvďačil tak, že som sa vyspal s takmer každou ženou v Južnej Kalifornii,” uzavrel. 

Prečítajte si tiež: 

Šokujúca SPOVEĎ Chandlera z Priateľov: Skončil v kóme... Lekári mu dali na prežitie len 2% šancu!

Šokujúce priznanie Chandlera z Priateľov: Závislosť z neho urobila TROSKU… Prebúdzal sa vo vlastných SR*ČKÁCH!

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu