Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

NHL si pripomenula smrť seriálového Chandlera (†54): Krásne gesto jeho obľúbeného klubu!

Matthew Perry
Matthew Perry (Zdroj: SITA)

OTTAWA – Počas víkendu zasiahla svet smutná správa o úmrtí amerického herca Matthewa Perryho. Túto smutnú udalosť si samozrejme pripomenul aj svet športu a na umelca, ktorá bol veľkým hokejovým nadšencom, nezabudli ani v NHL, kde si ho pripomenuli na viacerých štadiónoch.

Matthew Perry sa po celom svete preslávil ako predstaviteľ Chandlera Binga z legendárneho seriálu Priatelia, ktorý si zamilovali aj slovenskí diváci. Počas víkendu sa však fanúšikovia dozvedeli šokujúcu správu o jeho úmrtí.

Na umelca si spomenulo množstvo jeho obdivovateľov a bývalých kolegov, avšak nezabudol na neho ani svet športu. Perry bol totiž veľkým fanúšikom hokeja a tak si ho uctilo viacero klubov v NHL.

Na štadiónoch v Los Angeles a Nashville zahrali počas krátkej pauzy zvučku zo spomínaného seriálu Priatelia, čo prítomných fanúšikov určite dojalo.

Špeciálny hold vzdala hercovi Ottawa. Perry totiž v tomto meste prežil najväčšiu časť svojho detstva a bol aj veľkým fanúšikom miestneho klubu. Senators na svojich sociálnych sieťach zverejnili video, na ktorom sa objavil Perry v ich domácom drese a vyjadrili ľútosť nad jeho náhlou smrťou.

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu