Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Matthew Perry (†54) našiel smrť v tejto luxusnej vile: Pohľad na jeho zdrvených rodičov láme srdce!

Matthew Perry Zobraziť galériu (4)
Matthew Perry (Zdroj: SITA/Rich Fury/Invision/AP)

LOS ANGELES - Azda niet horšieho pocitu, ako prežiť smrť milovaného potomka... Obrovský žiaľ z náhlej smrti herca Matthewa Perryho, ktorý sa preslávil ako Chandler v seriáli Priatelia, prežívajú nielen fanúšikovia a kolegovia, ale najmä jeho najbližší. Bulvárnym fotografom s podarilo zvečniť hercových rodičov v momente, keď prišli do domu, v ktorom ich syn zahynul.

Matthew Perry zomrel túto sobotu vo svojom dome. Podľa medializovaných informácií sa nenašli žiadne dôkazy o násilnej smrti a slávny herec sa podľa všetkého utopil vo vírivke. Ako informuje tmz.com, našiel ho tam jeho asistent, ktorý hneď privolal záchranárov. Tí mu už žiaľ pomôcť nedokázali. 

Ako ukazujú zábery bulvárnych fotografov, kompetentní v priestoroch hercovho luxusného sídla vykonávali potrebné úkony. Dom bol ohraničený policajnou páskou. 

Matthew Perry (†54) našiel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na miesto nešťastia začali prichádzať aj blízki zosnulého herca. Jeho rodičia - herec John Bennett Perry a novinárka Suzanne Marie Morrison sa rozviedli ešte pred tým, než Matthew oslávil svoje prvé narodeniny. S oboma však mal pekné vzťahy. Matthew sa netajil tým, že to bol práve otec, kto ho ovplyvnil v jeho rozhodnuti stať sa hercom. Výrazne ho podporovala aj jeho matka. 

Hercov otec - John Bennett Perry
Zobraziť galériu (4)
Hercov otec - John Bennett Perry  (Zdroj: profimedia.sk)

 Suzanne Marie Morrison je zo smrti syna zdrvená.
Zobraziť galériu (4)
Suzanne Marie Morrison je zo smrti syna zdrvená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu