Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jiří Krampol opäť v nemocnici: Nakazil sa na krste vlastnej knihy?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram J. K.)

Na pražskom krste knihy Vylomeniny Jiřího Krampola (85) tvorili spoločnosť samí maródi, dokonca aj s infekčnými chorobami. Niet sa preto čomu čudovať, že sám oslávenec Krampol skončil opäť v pražskej Nemocnici Na Františku!

Len nedávno si tam pritom poležal s podozrením na zápal pľúc. Po prepustení ho však nezaujímali rady lekárov a vyrazil na krst knihy o sebe. Herec ani v tomto veku nie je z tých, čo by len ležali doma a čumeli do plafóna, on potrebuje okolo seba život a rušno. Jiří Krampol je skrátka bavič! 

Jiří Krampol opäť v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: printskrín video)

Chladné a daždivé počasie v Prahe mu nerobilo dobre, sťažoval sa na problémy s dýchaním. Ako pripomína český denník Blesk.cz, úplne fit nebol ani jeho herecký kolega a priateľ Vítězslav Jandák (76), ktorý bol viditeľne a počuteľne prechladnutý. Kašľal a smrkal, a to bol od staršieho, ťažko dýchajúceho kolegu vzdialený len pol metra! Tak sa stalo, že krátko po skončení akcie zachvátil aj Krampola taký kašeľ, že znova skončil v nemocničnej starostlivosti.

Jiří Krampol opäť v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Zdravotné problémy navyše trápili aj ďalších známych hostí na jeho oslave. Herca Jana Přeučila (86) čaká operácia srdcovej chlopne, Josef Dvořák (81) sa sťažoval na problémy so sluchom a Pavel Nový (75) prišiel so sťahovacou pančuchou na nohe. „Ak sa pozriete na náš stôl, je vám asi jasné, že neexistuje choroba, o ktorej by sme sa nerozprávali,“ zažartoval Dvořák pri pohľade na partičku piatich hercov, ktorí majú dohromady úctyhodných 403 rokov!

Viac o téme: ZdravieNemocnicaKrst knihyJiří KrampolHerec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu