Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otrava krvi! Slávny nemecký herec je v NEMOCNICI: Hrozba amputácie nohy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: 2014 Warner Bros. Ent.)

MALLORCA - Slávny nemecký herec Til Schweiger (60), ktorý si zahral aj vo filme Jan Žižka, bojuje v nemocnici o život. Nachádza sa práve na dovolenke na Mallorce, kde ho museli okamžite hospitalizovať so sepsou, teda otravou krvi. Hrozila amputácia nohy!

Til Schweiger patrí k najznámejším nemeckým hercom, ktorého dobre poznajú aj diváci zo Slovenska. Aktuálne sa však hviezda pasuje s vážnymi zdravotnými problémami. Museli ho hospitalizovať na dovolenke na Mallorce. „Už 14 dní som v nemocnici na antibiotikách, pretože mám od augusta zranenie na nohe. Udrel som sa vtedy do píštali a dostali sa mi tam bacily,“ opísal pre Bild

Odvtedy mal takzvanú "otvorenú nohu" a jeho stav sa stále zhoršoval. V jeden moment dokonca hrozilo, že o nohu príde. Rana bola totiž zapálená tak veľmi, že lekári zvažovali amputáciu. V najbližších dňoch ho preto čakajú ďalšie vyšetrenia - magnetická rezonancia, dopplerova sonogragia aj ultrazvuk. Tie ukážu, čo ďalej. 

Aktuálne sa však podľa vlastných slov herec cíti oveľa horšie. „Vo štvrtok večer som dostal horúčku,“ priznal s tým, že ho na Mallorcu okamžite prišli podporiť deti Lilli (25), Luna (27) a Valentin (28). Til však napriek svojmu stavu verí, že sa bude môcť zúčastniť blížiacej sa premiéry filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare v New Yorku, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných úloh. Lekári to však veľmi neodporúčajú.

 

Viac o téme: Til Schweiger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu