Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lákajú ju k NÁVRATU: Slovenskú herečku chcú späť v Dunaji... Takto sa vyjadrila!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herečka Ráchel Šoltésová v minulosti patrila k stabilným tváram, ktoré sa objavovali v seriáli Dunaj, k vašim službám. Neskôr však tento projekt opustila a bolo zrejmé, že dôvodom je jej tehotenstvo. No a teraz...

Tvorcovia seriálu si pre krásnu brunetku vymysleli dokonale strategický scenár. Herečka, ktorá vdýchla dušu postave Kristíny, otehotnela. Na nejakú chvíľu ju preto "odpratali". Postava, ktorú si zahrala, sa zamilovala do Ervína (Karol Tóth). Ten mal židovský pôvod a seriálovým zaľúbencom nezostávalo nič iné, ako utiecť do inej krajiny. 

Lákajú ju k NÁVRATU:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Kvôli strachu z nacistov napokon utiekli do Palestíny. Divákom bolo jasné, že dôvodom, prečo postava Kristíny zmizla, bolo práve spomínané tehotenstvo. Herečka však aktuálne priznala, že je celkom možné, že sa do seriálu vráti. V rozhovore pre web markiza.sk prezradila, že tvorcovia s ňou už o tejto možnosti diskutovali. 

Na otázku, či Ráchel dostala výzvu na návrat, odpovedala jasne. „No niečo už bolo a ja by som sa veľmi tešila, keby už čím skôr to bolo. Len máme ešte veľmi malé dieťa, tak ešte čakáme chvíľu. A budem sa tešiť, keď sa tam vrátim," vyjadrila sa Ráchel, ktorá sa podľa všetkého ešte do Dunaja vráti a jej postava opäť zamieša kartami. 

Lákajú ju k NÁVRATU:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Ráchel ŠoltésováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu