Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Juraj Ferko trénoval rôznych psov, mnohí boli NEPOSLUŠNÍ: Týmto BLÁZNIVÝM príbehom je ťažké uveriť!

Juraj Ferko radí o výchove psov v relácii Neposlušní
Juraj Ferko radí o výchove psov v relácii Neposlušní (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Psí kouč Juraj Ferko je späť! V novej relácii Neposlušní príde do niekoľkých rodín a pomôže im lepšie porozumieť ich štvornohým miláčikom.

Zaujímavosťou novej relácie Neposlušní je neľahká 21 dňová výzva. Rodina s problémovým psíkom dostane rady a tipy, ako zvládnuť náročné situácie, ktoré so svojim psom zažíva. Po 21 dňoch sa kouč do rodiny vracia, aby zistil, čo sa podarilo a čo nie.

Okrem bežných problémových situácií má Juraj Ferko aj rôzne kuriózne skúsenosti. Počas svojej praxe trénoval napríklad psíka, ktorý bol kamiónový závozník. Bol to pes, ktorý prežil celý život na sedadle kamióna a mal najazdených tisícky kilometrov. Cvičil psa na lety súkromným lietadlom, na paragliding aj rafting. Zaujímavosťou určite je, že sa venuje aj psej golfovej etikete. Či už sú to „kabelkoví“ psíci alebo veľké dogy, musia sa vedieť po vstupe na golfové ihrisko náležite správať. Je potrebné, aby dodržiavali pravidlá a vedeli, kam môžu a nemôžu ísť.

V novej relácii sa diváci stretnú s úplne malinkým šteniatkom, ktoré prišlo čerstvo do rodiny a uvidia aj psíkov, o ktorých sa hovorí, že „starého psa novým kúskom nenaučíš“. Uvidíme, či sa nakoniec opak stane pravdou. Sledovať to môžete už v sobotu o 17.10 na Jednotke.

Juraj Ferko trénoval rôznych psov, mnohí boli NEPOSLUŠNÍ: Týmto BLÁZNIVÝM príbehom je ťažké uveriť! (Zdroj: NL/RTVS)

Viac o téme: PsyVýchovaJuraj FerkoNeposlušní
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu