Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Natáliu Germani nakrúcanie filmu ZNIČILO, nespoznával ju ani vlastný manžel: Si nejaká iná!

Natália Germani
Natália Germani (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nakrúcanie filmov je občas veľmi náročné fyzicky aj psychicky. Natália Germani prežila krušné chvíle najmä pri filme Jej telo. Jej však pri špecifickom nakrúcaní išlo viac o psychickú stránku.

Slovenská herečka Natália Germani sa prostredníctvom modelingu a natáčania televíznych reklám dostala na casting do seriálu Deň a Noc. To bola tá správna štartovacia čiara k podaniu si prihlášky na VŠMU odbor divadelné herectvo. Paradoxne viac než divadelné herectvo ju oslovilo to televízne. Odvtedy si zahrala vo viacerých seriáloch i filmoch a minulý rok podala presvedčivý herecký výkon vo filme Jej telo. Ide o príbeh majsterky Českej republiky v skokoch do vody, ktorej športovú kariéru náhle ukončí zranenie. Túžba po úspechu, sláve a po peniazoch ju však priviedla ku kariére pornoherečky.

Natália sa teší, že ju osud priviedol k filmovému herectvu, i keď priznáva, že naladenie sa na postavu je naozaj náročné. Mnohokrát prenáša osud, problémy a charakter postavy aj do súkromného života: "Tie filmy sú veľmi intenzívne... človek je celý deň na pľaci a tá postava je s vami či chcete alebo nechcete", priznáva a pokračuje: "Ja sa úplne naladím na tú vlnu a aj Martin mi zvykne hovorievať - nejaká si iná". Po poslednom nakrúcaní, ktoré bolo veľmi špecifické, jej už išlo doslova o zdravie. Pozrite si vo videu, o čo išlo a nenechajte si však ujsť celú reláciu Hit roka už vo štvrtok večer o 20.30 na Jednotke!

Natáliu Germani nakrúcanie filmu zničilo, nespoznával ju ani vlastný manžel: Si nejaká iná! (Zdroj: RTVS)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu