Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nevýhodný BIZNIS Dana Dangla: Makal 5 mesiacov a zarobil… To je na smiech!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - O Danovi Danglovi je známe, že okrem toho, že sa objavuje v Milujem Slovensko, má aj úspešnú firmu, ktorá vyrába televízne šou. Pred dlhými rokmi však začínal s niečim úplne iným. Otvoril si zmrzlináreň, v ktorej predávali dnes úspešné herečky. V závere leta však zistil, že to vôbec nebol výhodný biznis!

Nevýhodný BIZNIS Dana Dangla: Makal 5 mesiacov a zarobil… To je na smiech! (Zdroj: RTVS)

Už dnes večer o 20.30 h na Jednotke pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko ďalšou premiérovou epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy. Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej budú súťažiť Michal Kubovčík, Peter Čambor a Tomáš Mihálik. V tíme Dana Dangla bude proti nim stáť trojica Soňa Skoncová, Alexandra Gachulincová a Katarína Van Derham.

Saša Gachulincová si minulý rok s bratrancom otvorila vlastnú zmrzlináreň a Dano Dangl prezradil, že v rovnakom biznise sa kedysi pokúšal podnikať aj on. Pri zmrzline síce ostal len pár mesiacov, ale v jeho podniku zákazníkov obsluhovali skutočné herecké hviezdy. No nebol to práve najlepší biznis plán. „Na konci som zarobil 1000 korún za tých 5 mesiacov,“ zahlásil Dangl.

Pozrite si v ukážke, ktoré herečky sa vystriedali za pultom v Danovej zmrzlinárni a nenechajte si ujsť aj premiérovú epizódu 14. série šou Milujem Slovensko už v piatok o 20.30 h na Jednotke!

Viac o téme: Dano Dangl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu