Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nová POSILA v Mame na prenájom: Do seriálu mieri herečka zo Zrady!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Denný seriál mama na prenájom sa vysiela už od roku 2023, no a napriek tomu, že má za sebou viac ako 200 epizód, stále sa teší diváckej popularite. Dôvodom je aj skutočnosť, že tvorcovia do deju neustále vplietajú nové postavy, ktoré obohacujú linku príbehu, no a aktuálne televízia zverejnila informáciu, že tento projekt získa ďalšiu novú posilu!

Do seriálu Mama na prenájom mieri herečka Kristína Sisková. Tá sa naposledy objavila v mimoriadne úspešnej Zrade, kde si zahrala rolu Katky. Seriál sa však chýli k svojmu koncu, no a pôvabná blondínka sa teraz teší z ďalšej príležitosti. V Mame na prenájom bude stvárňovať postavu medičky Lindy. 

Nová POSILA v Mame
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram Mama na prenájom)

„Do nášho seriálu mieri nová postava. Medičku Lindu si zahrá sympatická herečka Kristína Sisková," oznámila Markíza na sociálnej sieti Instagram. Televízia zároveň pripravila aj krátke video, kde Kristína svoju postavu opísala.  „Je šprtka, je divná, ale určite je zábavná," vyjadrila sa mladá plavovláska.

 „Podobáme sa na seba v tom, že je zábavná, že je všeobecne priateľkská, komunikatívna a myslím si, že sa vždy snaží pomôcť svojim kolegom," dodala Kristína. Jej charakter v nemocnici Kvetná určite zamieša kartami, no a je zrejmé, že sa máme na čo tešiť! 

Viac o téme: Mama na prenájomKristína Sisková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu