Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexbomba z Pobrežnej hliadky má RAKOVINU PRSNÍKA: Prehovorila o príznakoch!

Nicole Eggert a Pamela Anderson Zobraziť galériu (2)
Nicole Eggert a Pamela Anderson (Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Čaká ju najťažší boj jej života! Herečka Nicole Eggert (51) sa do povedomia verejnosti vryla účinkovaním v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka, kde stvárnila krásnu Summer. Novinky z jej súkromia zarmútia nielen jej fanúšikov. Slávna blondínka totiž zvádza boj so zákernou rakovinou.

Keď sa v lete roka 2023 objavili v médiách paparazzi fotky herečky Nicole Eggert, viacerí zostali prekvapení. S pribúdajúcimi rokmi sa pochopiteľne takmer každý mení a inak tomu nie je ani v prípade týchto legendárnych seriálových záchranárok. 

Ako však aktuálne vyšlo najavo, rastúca hmotnosť bola u Nicole Eggert jedným z príznakov vážnej choroby. Pre magazín PEOPLE prezradila, že keď za tri mesiace pribrala zhruba 11 kg a mala bolesti v ľavom prsníku, tak sa rozhodla vyhľadať lekára. Blondínka si myslela, že ide o prejavy menopauzy. Keď to však spomenula rodinnej lekárke, tá ju bezodkladne poslala na vyšetrenie. Po mamografii a troch biopsiách sa dozvedela krutý verdikt. Lekári jej diagnostikovali rakovinu. 

Nicole Eggert
Zobraziť galériu (2)
Nicole Eggert  (Zdroj: profimedia.sk)

„V prsníku si jasne tú hrču cítim. Je tam a treba ju vybrať. Občas panikárim a mám pocit, že tá vec každú sekundu rastie,” povedala na margo toho Nicole, ktorú čaká operácia a následne liečba. Rakovine sa však poddať nemieni. A to najmä kvôli svojim dcéram Dilyn (25) a Keegan (12). „Nemám rodinu, ani nikoho, kto by sa o ne postaral. Musím tú chorobu poraziť,” uzavrela. 

Viac o téme: Nicole EggertPobrežná hliadkaBaywatch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu