Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Leyla z Nauč ma milovať: Ukázala SEXI postavičku v BIKINÁCH... Na bruchu má TEHLIČKY!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: KANAL D)

TURECKO - Obrazovky markizáckej TV Doma aktuálne valcuje turecká telenovela Nauč ma milovať. V seriáli si zahral sexi fešák Kerem Bürsin (36), ktorého si diváci môžu pamätať aj z Lásky na prenájom, kde stvárnil postavu Serkana Bolata. No a v Nauč ma milovať mu tvorcovia dopriali rovnako krásnu kolegyňu - herečku Hafsanur Sancaktutan (23)...

Seriálová Leyla si divákov okamžite získala. Je papuľnatá, temperamentná, kreatívna a ničoho sa nebojí. Zároveň má srdce zo zlata, ktoré si pomaly ale isto získal fešný Ates - riaditeľ módneho domu. Ten zatiaľ netuší, že opatrovateľka jeho súrodencov, do ktorej sa zamiloval, pracovala ako sobášna podvodníčka a skrýva temnú minulosť. 

Leyla z Nauč ma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: KANAL D)

To, ako táto zápletka dopadne, zatiaľ môžme len hádať, keďže nás čaká ešte slušné množstvo epizód, v ktorých nebude núdza o poriadnu drámu, intrigy, humoru, no hlavne veľkú dávku romantiky.

Ako sme už spomínali, úspech tejto telenovely majú jednoznačne na svedomí aj predstavitelia hlavných postáv. Už pri pozeraní seriálu musí byť každému jasné, že herečka Hafsanur Sancaktutan je skutočne krásna žena, ktorá navyše disponuje neskutočne sexi postavičkou. 

Leyla z Nauč ma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: KANAL D)

V úsporných topoch či šatách už ukázala štíhle krivky, no aj vypracované svaly na rukách a nohách. čo ste ale zatiaľ nevideli, je to, čo skrýva pod zvyšnými časťami oblečenia. Je absolútne zjavné, že seriálová Leyla je varená-pečená vo fitnescentre a na svojej figúre poctivo maká. Na sociálnej sieti Instagram sa ukázala v bikinách aj kúskoch, ktoré odhaľujú jej vypracované bruško. Wau, veď ona tam má vymakané tehličky! 

Viac o téme: LeylaNauč ma milovaťAtesHafsanur SancaktutanKerem Bürsin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu