Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Markízácky pár čaká BÁBÄTKO: Takto to OZNÁMILI rodine... Wau, to je krásne!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pixabay)

BRATISLAVA - To, že v markizáckych reality šou vzniknú nejaké tie páriky, nie je ničím výnimočným. Skutočne výnimočným je to, ak im to aj vydrží aj v reálnom živote a z televízneho romániku sa stane skutočný vzťah, ktorý má budúcnosť. Dôkazom toho, že je to možné, sú aj Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, ktorí sa stali víťazmi vôbec prvej série Love Islandu....

Martin a Laura sa dali dokopy počas prvej série šou Love Island, ktorá sa vysielala ešte v roku 2021. Dvojica si vytvorila naozaj silné puto, no a netrvalo dlho a začali spolu aj bývať. V júni 2022 potom svojich sledovateľov príjemne prekvapili. Počas výletu v talianskom Miláne Martin pokľakol a svoju lásku požiadal o ruku. 

V auguste minulého roku sa podelili s ďalšou radostnou správou. Hoci to tušil len málokto, zaľúbenci vystrojili svadbu a povedali si svoje vytúžené "áno". Netrvalo dlho a sen o spoločnej budúcnosti finálne premenili do reality tým, že počali bábätko. Laura tehotenské bruško perfektne skrývala a to, že je v sladkom očakávaní, dali manželia Kulhánkovci vedieť rovno na Vianoce. 

Markízácky pár čaká BÁBÄTKO:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

„Budúce Vianoce už budú mať úplne iné grády, budeme mať totiž malého parťáka," pochválila sa pôvabná blondínka prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde uverejnila fotografiu z exotického Zanzibaru. Na nej so svojim milovaným pózovala v čiapkach s nápisom "mama" a "otec", pričom v ruke držala záber z ultrazvuku. 

No a keďže s tajnosťami okolo tehotenstva je už koniec, dvojica so svojimi sledovateľmi a fanúšikmi zdieľala aj video, prostredníctvom ktorého ukázali, ako túto radostnú správu oznámili svojim najbližším. No a na rodinu si pripravili naozaj úsmevnú "habaďúru". To, že sa stanú rodičmi im totiž povedali počas toho, kedy všetci pózovali pred objektívom telefónu. Bolo to skutočne dojemné... Och, to musíte vidieť! 

Viac o téme: LauraLove IslandMartin Kulhánek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu