Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Puškárová je MIMO obraz už vyše mesiac: Zdravotné problémy... Vráti sa ešte?

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (3)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Archív Z.P./TV Markíza, TV Markíza/Instagram, SITA)

BRATISLAVA - Je to už vyše mesiaca, odkedy sa Zlatica Puškárová vytratila z markizáckych Televíznych novín. Naposledy moderovala ešte koncom novembra minulého roka, no a odvtedy sa na obrazovky nevrátila. Markízácka hviezda vtedy hovorila o respiračných ťažkostiach a keďže v tom čase panovala chrípková sezóna, nikto sa jej zdravotným problémom nečudoval. Lenže... Nevrátila sa až doteraz....

„Akurát idem z lekárne s balíčkom liekov…Obdobie respiračným chorôb je tento rok mimoriadne agresívne a mňa teda zasiahlo poriadne. Komplikovanejší zápal dutín, ale najmä nepríjemný kašeľ, ktorý nie a nie prejsť," vyjadrila sa Zlatica približne pred piatimi týždňami. No a zdá sa, že zápal dutím nebol len "komplikovanejší", keďže jeho následky ju trápia až doteraz a bránia jej, aby sa nabehla späť do práce. 

Na obrazovky sa totiž ešte stále nevrátila. Dôvodom je to, že Puškárová stále bojuje s nepríjemným kašľom, pre ktorý sa nemôže usadiť späť do štúdia a v Televíznych novinách ju zastupujú jej kolegyne. Denník pluska.sk teraz zisťoval, ako to so Zlaticou vyzerá, či sa jej zdravotný stav zlepšuje a ako to vyzerá s jej návratom.

Puškárová je MIMO obraz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

„Už mi je lepšie, ale stále mám suchý kašeľ. Už to nie je také strašné, ale v štúdiu Televíznych novín by to nebolo ideálne. V bežnom živote už fungujem bez problémov. Samozrejme už sa chystám vrátiť do práce, aj sa už veľmi teším. Len sú to veci, ktoré človek neovplyvní. Som optimista, beriem to úplne športovo," prezradila im Zlatica, no vzápätí dodala, že do práce sa tak skoro nevráti.

Hoci sa jej stav zlepšil a nebyť kašľa, mohla by naplno pracovať, na prvú polovicu januára má iné plány. „Máme dlhodobo plánovanú dovolenku v januári, takže do práce nastúpim v druhej polovici januára. Nie je to už najhoršie, no stále mám ten kašeľ. Nič dramatické sa nedeje (smiech). Veľa ľudí mi píše, no taký je život! Asi ma dobehli rôzne prechodené choroby, nemôžem si počas moderovania v práci odkašliavať," vysvetlila Puškárová a pokračovala. „Práca mi už chýba, to je pravda, no beriem život taký, ako je," dodala Zlatica, ktorej želáme, aby bola čím skôr fit a v perfektnej zdravotnej kondícii.

Puškárová je MIMO obraz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zlatica PuškárováTelevízne noviny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu