Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Myrec z Farmy zmenil ÚČES: Z fešáka je... Jejda, vyzerá ako ANANÁS!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Miroslav Mimochodek alias Myrec patril k najväčším favoritom poslednej série Farmy. V súbojoch by len ťažko našiel rovnocenného súpera a nebál sa žiadnej výzvy. Jeho cestu za víťazstvom však zhatil nešťastný úraz a na statok sa už vrátiť nemohol. No a teraz...

Myrec sa o možnosť získať rozprávkovú výhru pripravil v podstate sám. Z plošiny na schodisku sa pokúsil preskočiť na strom, no namiesto toho, aby sa zachytil, spadol. Úraz bol taký nešťastný, že jeho ruka zostala v desivom a neprirodzenom uhle. Jeho spoluhráčom, ktorí okamžite privolali záchranárov, už bolo jasné, že jeho končatina bude zlomená. 

Myrec z Farmy zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zranenie sa mu napokon podarilo vyliečiť a absolvoval aj operáciu. Neskôr sa počas Farmy X-tra nechal počuť, že s účasťou v televíznych reality šou ešte neskončil a láka ho skúsiť šťastie v Survivor. Podľa všetkého si stál za svojim a podal si aj prihlášku. A určite by sa bolo na čo pozerať a opäť by bol náročným súperom. Žiaľ, tentokrát jeho pokus nevyšiel. 

Prezradil sa v podstate sám, keď na sociálnu sieť Instagram pridal zábery z kaderníctva. Myrec zmenil imidž a na svoje vlasy si nechal napliesť dready, aké kedysi nosil napríklad aj Nathan Dzaba, ktorý v Survivor súťažil tiež. „Pôvodne som to plánoval ako účes do Survivor. No keď to nevyšlo, aspoň som to uskutočnil," napísal Myrec, ktorý pridal aj ďalšiu snímku, kde on sám svoj účes prirovnal k ananásu. A veru, presne tak to aj vyzerá. No veď, pozrite sa sami! 

Myrec z Farmy zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Farma 15Miroslav MimochodekMyrec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu