Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

NOVÝ MUŽ v Mame na prenájom: Vracia sa Luciin EX... TOTO je on!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už len štyri dni nás delia od pokračovania populárneho denného seriálu Mama na prenájom. No a rovnako ako v predchádzajúcej sérii, i tentokrát dej zamieša príchod nových postáv. Poriadnej dráme sa nevyhne ani Lucia. Do hry sa totiž vracia jej bývalý!

V prvej sérii sa v seriáli objavil bývalý frajer Nadi, kvôli ktorému takmer skrachoval jej začínajúci vzťah s Martinom. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že táto dvojica je nateraz "zahojená". Teda až na to, že Martin čaká na výsledky testov, ktoré potvrdia alebo vyvrátia to, že je otcom malej Hanky. 

Poriadna vzťahová dráma ale čaká Hankinu skutočnú mamu - nenávidenú Luciu. Do života sa jej vráti bývalý partner Oskar, s ktorým sa podľa všetkého nerozišla práve v dobrom. A jeho zámerom bude, aby svojej bývalej láske pekelne zavaril. Túto postavu si zahrá bývalá hviezda posledného Let's dance - herec Richard Autner. 

NOVÝ MUŽ v Mame
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A čo môžeme od seriálového Oskara čakať? „ V minulosti bol jej veľkou oporou a láskou, avšak ich vzťah sa skončil inak, akoby si predstavoval. Teraz sa vracia s jediným cieľom - pomstiť sa. Minulosť nedokáže hodiť za hlavu, a tak si ide bezhlavo za svojím cieľom, aj keby mal zničiť šťastie iných. Či naozaj skončí pri pomste, alebo u neho opäť vzplanú city k Lucii, zistia diváci v epizódach tretej série," píše sa v opise tejto postavy na webe markiza.sk

Nuž, toto bude rozhodnezaujímavé. Nezabudnite si pozrieť premiérovú epizódu novej Mamy na prenájom už 8. januára na obazovkách televízie Markíza! 

NOVÝ MUŽ v Mame
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: LuciaOskarMonika HorváthováRichard AutnerMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu