Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rytmus a Jasmina po KRÁDEŽI v dome: Ponúkajú KRÁĽOVSKÚ ODMENU za informácie... VIDEO zlodeja!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram P.R.V.)

MALINOVO - Včera sa na verejnosť dostala správa, že rodinný dom Patrika Rytmusa Vrbovského (46) a Jasminy Alagič (34) v sobotu vykradli. Zlodej si z neho odniesol šperky za 84-tisíc eur. Manželia sa zhodujú v tom, že im ukradnutých vecí nie je ľúto, no už len z princípu chcú zlodeja dolapiť. Ponúkajú kráľovskú odmenu za informácie a... Zverejnili VIDEO!

Ku krádeži došlo za bieleho dňa v sobotu 30. decembra. Zlodej najprv preskočil plot, potom si otvoril dvere na terase a vbehol rovno do spálne hviezdeho páru. Odtiaľ si potom už odniesol veci za astronomických 84-tisíc eur. Ukradol zlaté hodinky Rolex, niekoľko zlatých retiazok či náramkov, aj značkový kufor za 4-tisíc eur.

Rytmus a Jasmina po
Zobraziť galériu (2)

Dokopy vznikla Jasmine škoda viac ako 67-tisíc eur a Rytmusovi 17-tisíc eur. Napriek tomu sa manželia zhodujú v tom, že sú to všetko veci, ktoré sa dajú nahradiť. „Nám v podstate sú jedno nejaké materiálne veci, lebo ak je človek aktívny a pohybuje sa v nejakých zárobkoch, tak vie, že si hodinky môže kúpiť hocikedy, aj dnes, keby chcel. Ale tým nechcem zľahčovať ani machrovať...“ prihovoril sa fanúšikom raper. 

Chcem len povedať - neľutujte nás. A chcel som povedať, že čo mi nie je jedno, je to, že neviem totožnosť toho zlodeja,“ priznal Rytmus. Práve preto sa rozhodol zverejniť výzvu a poprosiť každého o súčinnosť. „Ak je tu niekto, kto má nejakú informáciu k dolapeniu tohto zlodeja alebo niekto, kto vie totožnosť toho zlodeja, tak dostane velikánsku odmenu. Velikánsku takú, aby bol s ňou nadštandardne spokojný,“ dodal. 

Viac o téme: Jasmina Alagič VrbovskáPatrik Rytmsu Vrbovský
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu