Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Na obrazovky Jojky mieri SEXI SVALNÁČ: Televízia zverejnila FOTO a... Diváčky sú hotové!

Can Yaman má sexepílu na rozdávanie.
Can Yaman má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Lux Vide)

BRATISLAVA - Rozhodne sa majú na čo tešiť! Televízia Joj si krátko pred vianočnými sviatkami pripravila pre svojich divákov menší darček v podobe "ochutnávok" toho, čo ich začiatkom roka 2024 čaká na ich obrazovkách. Sľubne rozhodne vyzerá romantický krimi seriál, ktorý si s nadšením pozrú asi najmä diváčky.

Ide o počin s názvom VIOLA, ktorého dej sa odohráva v talianskom Palerme. „To, aké silné dokážu byť ľudské vášne zistíte už po pozretí prvej epizódy,” avizuje na sociálnych sieťach televízia. Pod príspevkom sa hromadia nadšené reakcie diváčok, ktoré si budú musieť počkať do 9. januára.

Hlavnými hviezdami seriálu sú krásna reportérka Viola Vitale a policajný inšpektor Francesco Demir. Ona sa do rodného Palerma vracia z Paríža, kde žila a pracovala ako módna žurnalistka. V Palerme sa však začne venovať kriminálnej novinárčine a do cesty sa jej pripletie práve spomínaný policajt. 

Toho pred kamerami stvárnil turecký herec Can Yaman, z ktorého sú ženy jednoducho namäkko. 34-ročný fešák účinkoval aj v iných telenovelách a živí sa tiež ako model. Okrem brutálnej charizmy sa môže pochváliť aj svalnatým telom, ktoré sa pred kamerou nehanbí ukázať. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Spomínaný seriál nie je jedinou novinkou na obrazovkách Jojky. 8. januára štartuje súťažno-zábavná šou HESLO, ktorú moderuje Jasmina Alagič. 10. januára bude mať premiéru seriál Na vlnách Jadranu.

Viac o téme: Farby PalermaVIOLACan Yaman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu