Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Príprava na očakávaný zápas s Usykom vrcholí: Tyson Fury ukázal svoju aktuálnu formu!

Tyson Fury Zobraziť galériu (2)
Tyson Fury (Zdroj: SITA)

MANCHESTER – Už o pár dní sa fanúšikovia boxu dočkajú zápasu, ktorý bude jedným z najväčších v histórii. Pred duelom s Oleksandrom Usykom (37) sa Tyson Fury (35) pochválil aktuálnou formou a tento záber okamžite vzbudil veľkú pozornosť.

Už 18. mája sa v Saudskej Arábii uskutoční dlho očakávaný súboj medzi Oleksandrom Usykom a Tysonom Furym. Tento zápas určí nesporného šampióna ťažkej váhy, pretože v hre budú všetky štyri najprestížnejšie opasky. Tri z nich – WBO, WBA a IBF drží Ukrajinec a Fury je kráľom organizácie WBC.

Oleksandr Usyk, Tyson Fury
Zobraziť galériu (2)
Oleksandr Usyk, Tyson Fury  (Zdroj: SITA)

O forme britského šampióna sa toho v posledných mesiacoch hovorilo pomerne veľa. Mnohí ho začali odpisovať po zápase s Francisom Ngannouom, v ktorom aj napriek prehre predviedol rozpačitý výkon. Ďalšie pochybnosti sa vynorili po tom, čo zrušil pôvodný termín zápasu s Usykom kvôli zraneniu.

Prípravu na 18. máj však nepodcenil, čo ukázali aj jeho najnovšie zábery, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Instagram. Na nich predviedol svoju aktuálnu formu a vyzerá to tak, že fanúšikovia Tysona Furyho sa môžu tešiť na jeho najlepšiu možnú verziu.

Viac o téme: Tyson FuryOleksandr Usyk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu