Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Po vstupenkách na Let's Dance turné sa len zaprášilo, Markíza pridáva termíny

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

Všetkým fanúšikom tanečnej šou Let's Dance umožní turné zažiť v slovenských mestách neopakovateľný večer plný tanca, hudby, zábavy a úžasných kostýmov.

Televízia Markíza v uplynulý piatok 26. apríla 2024 odhalila veľké prekvapenie pre všetkých fanúšikov tanečnej šou Let's Dance. Už túto jeseň totiž vyrazí do slovenských regiónov s veľkolepým Let's Dance turné a všetkým fanúšikom umožní zažiť neopakovateľný večer s ich obľúbenou šou. V nedeľu 28. apríla 2024 boli priamo počas semifinálového priameho prenosu Let's Dance odtajnené prvé štyri mestá, do ktorých Let's Dance turné zavíta, a zároveň bol prostredníctvom siete Ticketportal spustený predaj vstupeniek. Tie sa však už v priebehu niekoľkých hodín takmer kompletne vypredali. K dispozícii je ešte niekoľko posledných miest a VIP stolíkov, v cene ktorých je aj exkluzívna možnosť osobne sa stretnúť s účinkujúcimi.

Po vstupenkách na Let's
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Sme naozaj nadšení a ohromení obrovským záujmom o vstupenky na jesenné Let's Dance turné. Aby sme vyšli v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov, rozhodli sme sa vo všetkých štyroch mestách pridať v pôvodné dni podujatia aj ďalšie termíny, ktoré uvádzame do predaja,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza. Okrem večerného termínu o 19:00 hod. pribudla možnosť kúpiť si vstupenky aj na predstavenie o 15:00 hod. Prvé štyri zastávky Let's Dance turné: streda 2. október 2024 o 15:00 hod. a o 19:00 hod. – Michalovce (Chemkostav Aréna); piatok 4. október 2024 o 15:00 hod. a o 19:00 hod. – Košice (Angels Aréna); nedeľa 6. október 2024 o 15:00 hod. a o 19:00 hod. – Prešov (Tatran Handball Aréna); streda 9. október 2024 o 15:00 hod. a o 19:00 hod. – Poprad (Aréna Poprad). Navyše už najbližšiu nedeľu 5. mája 2024 budú priamo počas finále Let's Dance ohlásené ďalšie mestá, v ktorých bude mať Let's Dance turné svoju zastávku.

Po vstupenkách na Let's
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Návštevníci Let's Dance turné sa môžu tešiť na všetko, čo na tejto šou tak milujú - fantastické výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša,“ doplnil Michal Borec. Už teraz je potvrdená účasť bývalej kráľovnej a kráľa tanečného parketu – obľúbených hercov a skvelých tanečníkov Nely Pociskovej a Jána Koleníka. Turné pripravuje tím renomovaných tvorcov, ktorí sú zárukou maximálnej kvality a nezabudnuteľného zážitku. V spolupráci s jedným z najlepších režisérov na Slovensku a v Česku Pepem Majeským sa pre Let's Dance turné opäť spojili choreografi Miňo Kereš a Peter Modrovský, dramaturgička Šema Satkeová, scénograf Jaroslav Holota, technický riaditeľ zodpovedný aj za svetelný dizajn Michal Schmidt a producent za TV Markíza, jej marketingový riaditeľ Michal Borec, aby vytvorili pútavú šou. Let’s Dance turné vzniká v spolupráci s BBC Studios a pre TV Markíza ho pripravuje Magic event production, organizátor veľkých kultúrnych podujatí na Slovensku.

 

Viac o téme: TV MarkízaLet´s Dance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu