Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Moderátorka Let's Dance sa odhodila zábrany: FOTO zo zákulisia... Iba v podprsenke!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - No ale teda, takto ste ju ešte nevideli! Lucia Hlaváčková je súčasťou markizáckeho Telerána a aktuálne žiari aj ako moderátorka tanečnej šou Let's dance. Výrečná tmavovláska je bezpochyby krásna žena a zjavne si zo seba dokáže aj vystreliť. Aha, čo sa najnovšie objavilo na sociálnej sieti Instagram!

Ešte počas minulého roka Lucia čelila pomerne nepríjemnej vlne kritiky. Podľa niektorých divákov na živé prenosy Let's Dance nemala, no dnes už je všetko inak. Moderátorka "ide ako motorová" píla, je absolútne prirodzená, milá a občas z nej vypadnú aj nejaké tie vtipné perličky. A humoru sa poďľa všetkého nebráni ani mimo televíznej obrazovky. 

Moderátorka Let's Dance sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jej výkon na Let's Dance nezačína a nekončí iba tým, čo vidíme počas nedeľných živých vysielaní. Všetci zúčastnení musia absolvovať generálky a dlhé prípravy v zákulisí. No a práve tam ju "načapal" aj jej moderátorský kolega Vratko Sirági. Ten sa s Luciou odfotil počas toho, ako sa chystala a aby toho nebolo málo, nebola ani oblečená. 

To jej však zjavne neprekážalo a pred zrkadlom si s Vratkom zapózovala len v podprsenke, no hrudník si aspoň prekryla dlaňami. Pozrite sa na to, odvaha jej rozhodne nechýba! 

Moderátorka Let's Dance sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Vratko Sirági )

Viac o téme: Let's DanceLucia Hlaváčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu