Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Janka Kovalčíková prezradila, čo sa UDEJE V DUNAJI: Lena bude TRPIEŤ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho si televízni diváci vychutnajú piatu sériu seriálu Dunaj, k vašim službám. Predstavitelia hlavných postáv postupne začali prezrádzať, na čo sa môžeme tešiť a je isté, že táto sezóna bude mimoriadne zaujímavá a opäť poriadne dramatická. Čo čaká postavu papuľnatej Leny? Prečítajte si, čo povedala jej predstaviteľka Janka Kovalčíková!

„Bude to zaujímavé. Lenu čaká osud plný zvratov. Myslím si, že aj riadnych pádov. Asi si trošku aj vytrpí," povedala v úvode rozhovoru pre markiza.sk Janka Kovalčíková. A je zrejmé, že to, čo postavu Leny čaká, súvisí aj s jej manželom Antonom Holubcom. Ten jej na konci štvrtej série sľúbil vojnu. 

Janka Kovalčíková prezradila, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zdá sa, že svoje slovo dodrží. „To už diváci musia sledovať, aby to videli... Ale je veľmi vysoko pravdepodobné, že jedným z dôvodov jej utrpenia bude práve on," prezradila herečka, ktorá sa veľmi teší, že postava Leny sa stala v Dunaji jednou z tých najobľúbenejších. A obľúbila si ju aj sama Janka, ktorá priznala, že spočiatku si nemyslela, že si k nej vytvorí až taký pozitívny vzťah 

Janka Kovalčíková prezradila, čo
Zobraziť galériu (3)

„Myslím si, že má celkom fajn hlášky, ktoré sú naozaj perfektne napísané a je super, že takúto postavu do seriálu dali. Lebo keď je niečo veľmi vážne, musí to byť vyvážené aj humorom," myslí si Kovalčíková ktorá v rozhovore priznala aj to, ktorá konkrétna hláška je jej najobľúbenejšou. To a ešte viac sa dozviete vo videu nižšie, kde Janka prehovorila aj o tom, ako sa jej hrá s Filipom Tůmom.

Viac o téme: DunajLenaJanka KovalčíkováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu