Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sagvan Tofi pred kamerami šokoval dĺžkou jazyka: Šialené, čo s tým svojim dokáže krásna Slovenka!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Diváci RTVS si dnes budú môcť vychutnať silvestrovské vydanie relácie Záhady tela, kde nebude núdza o vtipné momenty. Jeden taký nastal aj vo chvíli, keď hostia Mariána Miezgu predvádzali, čo dokážu.

Už dnes - 31. decembra o 20:00 si na Jednotke môžete vychutnat ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej súťažno-zábavnej relácie Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. V špeciálnom silvestrovskom vydaní programu budú proti sebe stáť dvojice z Česka a Slovenska: Martin Dejdar so Sagvanom Tofim a Betka Ferencová s Milanom Ondríkom.

Ctení hostia odhalia, aké špecifiká odlišujú naše dva národy po tridsiatich rokoch od rozdelenia Československa, budú súťažiť v špeciálnych silvestrovských disciplínach a našu šarmantnú doktorku navštívi netradičný figurant, pochádzajúci tiež spoza rieky Moravy, a to herec Lukáš Pavlásek. Pripravené sú aj originálne a vtipné skeče v hlavnej úlohe s Mariánom Miezgom.

Býva zvykom, že hostia hneď v úvode relácie hovoria, aké záhdy tela majú a čo dokážu. Betka uviedla, že dokáže otáčať jazykom dokola, za čo si vyslúžila obrovský aplauz. Táto jej schopnosť okamžite zaujala Sagvana Tofiho, ktorý Betku vyzval na súboj, kto z nich dvoch má dlhší jazyk a začal ten svoj pred všetkými vyplazovať. Čo sa dialo potom, si pozrite v upútavke!

Sagvan Tofi pred kamerami šokoval dĺžkou jazyka: Šialené, čo s tým svojim dokáže krásna Slovenka! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Záhady tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu