Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

NOVÁ POSILA v markizáckej Mame: Zo sexi otecka budú diváčky paf!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Na obrazovkách Markízy nie je žiadnym nováčikom! Reč je o hercovi Karolovi Tóthovi, ktorý už účinkoval napríklad v počinoch Druhá šanca a Dunaj, k vašim službám. Teraz ho budeme vídať v dennom seriáli Mama na prenájom. Akú postavu v ňom stvárni?

Ako Karol v rozhovore pre markizácky web povedal, pred kamerami stvárni architekta Petra, ktorý je oteckom na rodičovskej dovolenke. Na hodine jogy sa skamaráti s Beátkou. A dá sa predpokladať, že bude sympatický nielen jej, ale aj mnohým televíznym diváčkam. 

Karol Tóth
Zobraziť galériu (3)
Karol Tóth  (Zdroj: TV Markíza)

Karol Tóth
Zobraziť galériu (3)
Karol Tóth  (Zdroj: TV Markíza)

„Veľmi som sa tešil. Dlho som netočil denný seriál. Je to vysoké tempo a ja to mám rád,” uviedol v rozhovore Karol, ktorý si veľmi pochvaľuje aj nových kolegov. Toto nakrúcanie je pre neho zaujímavé tiež tým, že spolupracuje s maličkým bábätkom. „Milujem deti. Veľmi si túto prácu užívam a mám z nej radosť,” dodal. 

Tešia sa aj diváci, ktorí na sociálnych sieťach neskrývajú nadšenie. „Teším sa na ďalšieho fešáka. Tohto herca mám rada a je veľmi zlatý,” znejú vybrané z reakcií. Čo na novú posilu hovoríte vy?

Viac o téme: Karol TóthMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu