Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hviezda z Mamy na prenájom sa vydala: DRUHÁ SVADBA za 3 mesiace... Aha, aká krásna NEVESTA!

(Zdroj: Ján Zemiar)

ŠTRBSKÉ PLESO - Herečka Monika Horváthová (31) sa už od decembra pýši priezviskom Szabó. Vtedy povedala svoje áno partnerovi Dominikovi. Išlo však len o formálny sobáš, tá veľkolepá svadba sa konala až včera na Štrbskom plese. A pozrite, aká krásna nevesta z nej bola!

Keď sa v januári prevalilo, že hviezda seriálu Mama na prenájom sa vydala, herečka prekvapila informáciou, že svadba bude ešte jedna. Tá v decembri bola totiž len formálna. „My sme vyslovene museli ísť podpísať papiere, pretože sme sa rozhodli mať v marci veľkú svadbu, ale nie v kostole. Bude to za prítomnosti pastora z cirkvi bratskej a to sa úradne neberie ako právoplatný sobáš,“ prezradila Monika pre týždenník Báječná žena. 

No a druhá, tá veľkolepá svadba sa konala včera v luxusných priestoroch hotela na Štrbskom plese. Ako už skôr pani Szabó prezradila, zúčastnilo sa jej 70 ľudí, šaty mala ušité na mieru, z prírodných materiálov a navrhla jej ich slovenská návrhárka. Nechýbala kapela, dídžej, hostina a hostia sa zabávali do rána.

Medzi nimi nechýbala ani Silvia Kucherenko, ktorá je ženíchovou "nevlastnou sestrou" - jeho otec tvorí dlhé roky pár so Silviinou mamou. No a práve ona sa v sobotu večer pochválila fotkou šťastnej nevesty. Aha, aká bola krásna! 

Viac o téme: Monika Szabó Horváthová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu